Arama

w.cn uzantılı adrese ait posta kutusunun açılmamasının nedeni ne olabilir? - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Temmuz 2015 Gösterim: 11.631 Cevap: 30
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Kasım 2010       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
@w.cn hesaplar kapandı arkadaşlar
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Kasım 2010       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

w cn giremiyorum ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

#Selam msxlabs.org kullanıcıları (Herkese İyi Günler)
Sponsorlu Bağlantılar

@w.cn sorunu için size yardımcı olacağım.

1.Adım : Öncelikle işe Windows Live Messenger’imizi açmakla başlıyoruz.
2.Adım : Oturum Aç butonu üzerindeki Parolanızı mı Unuttunuz? Butonuna tıklıyoruz.
3.Adım : Açılan internet sayfasında Parolamı unuttum seçeneğini işaretliyoruz.
4.Adım : Altında açılan Parolanızı sıfırlayın seçeneğine tıklıyoruz.
5.Adım : Sonraki açılan sayfada WindowsLive ID isteyecektir. Daha sonra karakter işlemini tamamlıyoruz.İleri Butonuna Tıklıyoruz.
6.Adım : Sonraki Açılan sayfada Bana e-postayla sıfırlama bağlantısı gönder seçeneğini işaretliyoruz.İleri butonuna tıklıyoruz.
7.Adım : Sonraki sayfada Aşağıdaki e-posta adreslerine parolanızı sıfırlamak için bir bağlantı gönderdik. Parolanızı hala sıfırlayamazsanız, diğer seçenekler için 24 saat içinde geri dönebilirsiniz. Yazısı cıkacaktır.
8.Adım : Parola sıfırlama işlemi gönderdiğimiz e-posta adresini açıyoruz.Gelen İletileri Sayfasını Açıyoruz.Açılan Sayfada ilk bağlantıya tıklıyoruz.
9.Adım : Açılan Yeni Sayfada Yeni Parolamızı Giriyoruz
10.Adım : İleri Butonuna basıyoruz

Ve işlem Tamam İyi günlerde kullanmanız dileğiyle #brkt02.
brkt02 - avatarı
brkt02
Ziyaretçi
27 Kasım 2010       Mesaj #23
brkt02 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

w cn giremiyorum ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

#Selam msxlabs.org kullanıcıları (Herkese İyi Günler)

@w.cn sorunu için size yardımcı olacağım.

1.Adım : Öncelikle işe Windows Live Messenger’imizi açmakla başlıyoruz.
2.Adım : Oturum Aç butonu üzerindeki Parolanızı mı Unuttunuz? Butonuna tıklıyoruz.
3.Adım : Açılan internet sayfasında Parolamı unuttum seçeneğini işaretliyoruz.
4.Adım : Altında açılan Parolanızı sıfırlayın seçeneğine tıklıyoruz.
5.Adım : Sonraki açılan sayfada WindowsLive ID isteyecektir. Daha sonra karakter işlemini tamamlıyoruz.İleri Butonuna Tıklıyoruz.
6.Adım : Sonraki Açılan sayfada Bana e-postayla sıfırlama bağlantısı gönder seçeneğini işaretliyoruz.İleri butonuna tıklıyoruz.
7.Adım : Sonraki sayfada Aşağıdaki e-posta adreslerine parolanızı sıfırlamak için bir bağlantı gönderdik. Parolanızı hala sıfırlayamazsanız, diğer seçenekler için 24 saat içinde geri dönebilirsiniz. Yazısı cıkacaktır.
8.Adım : Parola sıfırlama işlemi gönderdiğimiz e-posta adresini açıyoruz.Gelen İletileri Sayfasını Açıyoruz.Açılan Sayfada ilk bağlantıya tıklıyoruz.
9.Adım : Açılan Yeni Sayfada Yeni Parolamızı Giriyoruz
10.Adım : İleri Butonuna basıyoruz

Ve işlem Tamam İyi günlerde kullanmanız dileğiyle #brkt02.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2010       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
@ W.CN UZAntili msnler neden acilmiyor?
teddybear - avatarı
teddybear
Ziyaretçi
29 Ocak 2011       Mesaj #25
teddybear - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben herkes gibi w.cn uzantılı mail adresi almıştım. fakat şuanda hotmail tarafından kapatılmış.

benim asıl adresimin alternatif posta adresi olarak orayı yazmıştım . Şuanda o hesabı açamadığım için alternatif mail adresimi değiştiremiyorum. ne yapmam gerekir? saygılar.
teddybear - avatarı
teddybear
Ziyaretçi
29 Ocak 2011       Mesaj #26
teddybear - avatarı
Ziyaretçi
Bu adresi alternatif mail adreslerinden nasıl kaldırıcaz yardım edin Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2011       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2011       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şifremi nuttum alternatif adresime mail gelmiyor şifre yenilemek için ne yapmam gerekiyor yardım edermsniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2011       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Parolanızı değiştirme veya sıfırlama

1. Windows Live ID web sitesini ziyaret edin.
2. Zaten oturum açmış durumda değilseniz, oturum açmak için Oturum Aç'ı tıklatın ve yönergeleri izleyin.
3. Hesap bilgileri'ni ve sonra Parolanızı değiştirin'i tıklatın.
4. Bu işlemi tamamlamak için çevrimiçi yönergeleri izleyinParolanızı değiştirdikten sonra hala oturum açmada sorun yaşıyorsanız, oturumu kapatıp yeniden oturum açmayı deneyin. Hala bağlanamıyorsanız ve çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğramış olabilir.
Parolanızı istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Güvenlik amacıyla düzenli aralıklarla değiştirmek isteyebilirsiniz..
Parolanız adınızı veya soyadınızı, e-posta adresinizi veya gizli cevaplarınızdan birini içeremez.
Parolalar en az altı karakter içermelidir. Bu karakterler büyük veya küçük harfler, rakamlar veya standart İngilizce klavyedeki simgeler olabilir.

Unutulan parolayı sıfırlamaMessenger ana penceresinin altındaki Parolanızı unuttunuz mu? bağlantısını tıklatın. Bu bağlantıyı görmek için oturumunuz kapalı olmalıdır.
Güvenlik duvarı ayarlarınızın Messenger'ı engellemediğinden emin olma

1. MSN Web Messenger oturumu açmak için MSN Web Messenger web sitesini ziyaret edin.
2. MSN Web Messenger Başlat'ı tıklatın ve oturum açmayı deneyin.
3. MSN Web Messenger oturumu açabilirseniz, Messenger güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir.

Not
Bilgisayarınızda ZoneAlarm, Norton Internet Security veya McAfee gibi bir üçüncü taraf (Microsoft dışı) yazılımı veya güvenlik duvarı yazılımını çalışıyor olabilir. Bu durumda, söz konusu yazılımın Messenger'ın çalışmasına izin verecek şekilde ayarlandığından emin olun ve sonra Messenger oturumunu açmayı yeniden deneyin.
cLewra - avatarı
cLewra
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015       Mesaj #30
cLewra - avatarı
Kayıtlı Üye
Değerli MsxLabs üyeleri,

Nedenini bilmediğim bir sebepten ötürü uzun süredir girmediğim @w.cn uzantılı mail adresime outlook.com üzerinden ulaşmak istediğimde benden cep telefonuma gelen kodu girmemi istiyor. Kodu girmeme rağmen "Bize aşırı korumacı diyebilirsiniz, ama ........@w.cn uzantılı mail adresinin sizin olduğunu doğrulamanız gerekiyor" diyerek bana bir doğrulama maili gönderdiklerini bu doğrulamayı yapmam gerektiği yazıyor (cep telefonuma gelen kodla doğruladığım halde) Ben gelen kutusuna ulaşamıyorum ki maili doğrulayayım? Anlamıyorlar ne yazık ki. 3 gündür tüm internet sayfalarında araştırıyorum fakat hiçbir yöntem işe yaramadı. İçinde önemli bir yere kayıt olduğum bilgiler olmasa bu kadar takmam fakat almam gerek mail var. Aldığım hatayı ek olarak yüklüyorum. Şimdiden ilgileneceğinizi düşünüp teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

İyi forumlar.

7kllXa
Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri, kötü biriyim!