Arama

İstirahat paramı nasıl alabilirim?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Ağustos 2012 Gösterim: 6.206 Cevap: 4
derya kuru - avatarı
derya kuru
Ziyaretçi
30 Ekim 2009       Mesaj #1
derya kuru - avatarı
Ziyaretçi
13.10.09 tarihinde iş kazası geçirdim 2 ay raporluyum istirahat paramı aylık olarak düzenli bir şekilde nasil alabilirim?işyerim raporumu bildirdiği takdirde sigorta kurumuna(ssk)eğer ödeme yapmazsa ne yapmam gerekir?
EN İYİ CEVABI ICE-MAN verdi
Rapor paranızı maaş gibi düzenli bir şekilde alma ihtimaliniz yok (bazı ağır ve uzun süreli durumlar hariç) Rapor paranızı alabilmeniz için iş yerinizin net üzerinden bildirim yapmış olması gerekmekterdir.. Sizin yapmanız gereken SGK ya gittiğiniz gün tarihli bir vizite kağıdı iş kazası raporu ve rapor kağıdının bir nüshasıyla (yada fotokopisi ile) başvurmanız gerekmektedir. En geç bir hafta içerisinde herhangi bir Ptt şubesinden paranızı tahsil edebilirsiniz. Kolay gelsin
Sponsorlu Baglantilar
ICE-MAN - avatarı
ICE-MAN
Ziyaretçi
30 Ekim 2009       Mesaj #2
ICE-MAN - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Rapor paranızı maaş gibi düzenli bir şekilde alma ihtimaliniz yok (bazı ağır ve uzun süreli durumlar hariç) Rapor paranızı alabilmeniz için iş yerinizin net üzerinden bildirim yapmış olması gerekmekterdir.. Sizin yapmanız gereken SGK ya gittiğiniz gün tarihli bir vizite kağıdı iş kazası raporu ve rapor kağıdının bir nüshasıyla (yada fotokopisi ile) başvurmanız gerekmektedir. En geç bir hafta içerisinde herhangi bir Ptt şubesinden paranızı tahsil edebilirsiniz. Kolay gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

istirahat parasini nasil alirim

28.12.2009 tarihinde işkazası gecirdim sag elimin 3.4. parmaklarımıneklem yerinden kesildi tentum
kesisi olduğu pilastik cerrahı tarafından tesbit edildi yüzde elli kesik raporu verildi 05.02 .2100 tarihinde

fizik tedavi uygulama devamediyor gecen sürenin parasını alabilirmiyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mustafa Yılmaz 16.07.2010 tarihinde iş kazası geçirdim.16.07-22.07 tarihine kadar istiratliğdim .ne zaman istirat parasını alabilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben cemil çalışırken bana araba vurdu .5.7..2012tarihinde 24 8 2012 tarihine kadar istirat verdiler ben bu istirat parasını nasıl ala bilirim ne yapmam gerek