ya ben face de hayran sayfası açtım resim ve viode paylasşıyorum ama yanlarına kendi istedigim resimlerin yanına yaz yazamıyorum ve bana bir profil resimi de söylermisiniz lütfen cevap bekliyorum
Arkdaşlar ben static fblm ye üye oldum ama grubuumu ekleye tıklayınca çıkan kutuda hiç bir eşy yazmıyo grubumun adı gözükmüyo bana bir yardim edebilirmisiniz
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
ya kardeş senin dediğini yaptım ama kodu nereye yapıştırıcaz onu anlamadım detaylı anlatsan kısa kesip bitirmissin
Alıntı
valla o solediğiniz siteniz hayranı oldum ama o site nası eklicem neye eklicem hiç bişi anlamadım
ya ben face de hayran sayfası açtım resim ve viode paylasşıyorum ama yanlarına kendi istedigim resimlerin yanına yaz yazamıyorum ve bana bir profil resimi de söylermisiniz lütfen cevap bekliyorum
Alıntı
Kardes SöyLe detayLı ßir ŞekiLde Anlatır mısın anLamayan Cok kişi waR Lütfen senide Yoruyoruz ama Lütfen kardeS
benim maÇa-AS die hem gurup hemde hayran sayfam var hayran sayfama kod eklerken hepsi kayboldu ve sayfa duzenle cıkmıo napmam gerek maÇa-AS hayran oldan bana ulasıp anlatırsanız sevinirim saygiLarımLa qaRiSma
öncelikle mrb ben facebook ta haber sayfası açtım sayfamda tsarım oolmasını iztiyorum ama bi türlü yapamıyorum ve son dakika haberleri sayfamda olmasını iztiryom ve video nasıl yüklerim pc den yüklemesini biliyorum ama otomatik yükleme olabilirmi ? ne olursunuz bana yardımcı olun ilginiz için TEŞEKKÜR EDERİM