dışkıdan kan gelmesi sonuçu hangi doktora baş vurmalıyızzz ve bu hastalık hakkında bilgi verirmisiniz??
Dahiliye uzmanına başvurabilirsiniz.
Alıntı
Dr. Editor Saglikdanis
Sponsorlu Bağlantılar
Dışkıda kan görmeye hematokezya diyoruz.
ens ık sebebi hemoroidler ve fissürlerdir. ancak genel yapılan bir hata genç hastalarda sorunu direkt hemoroiddir deyip hemoroid ilaçları vererek hastada sigmoidoskopik muayene yapmamaktır.
hematokezyanın büyük olasılıkla sebebi hemoroidler de olsa fleksible sigmoidoskopi incelemesi (kalın barsakların dış 1/3 kısmının endoskopik cihazla gözle görülerek incelenmesi işlemi) yapılmalıdır.
yaha kardeşim ben erkegim 15 yaşındayım ama dışkımdan az kan geliyor bu kendımı fazla zorladıgım zaman geliyor sebebi nedir
bir siteye girdim orda hamılelık dıyo ben hamılemıyım Alahalla
yaha kardeşim ben erkegim 15 yaşındayım ama dışkımdan az kan geliyor bu kendımı fazla zorladıgım zaman geliyor sebebi nedir
bir siteye girdim orda hamılelık dıyo ben hamılemıyım Alahalla
hamile olup olmadığını bende bilmiyorum
dışkın sert. büyük ihtimalle sık sık kabız oluyorsun.
sert dışkıyı çıkartmaya çalışırken, zorlama ile bağırsağın sağını solunu parçalıyor olabillirsin.
basura davetiye çıkarıyorsun. kabızlık için önlem alman lazım.
Ben 13 yasındayım erkeyım yanlız dışkıdan sonra azcık kan geliyor ve bu 1 ayda veyha 3 ayda bir oluyo bhn arastırıdm kanser yazıo ama bide diyorum ki acaba hiç su içmiyoum çay içiyorum meyve suyu içiyorum kola içiyorum acaba hiç su içmediğimden dolayı vücüdum su yerıne kan mı gelıo acaba cok korkuyorum tuvalete cıkdıgımda kan gelıcekmı dıe acaba ne olabılır
diskidan kan gelmesi ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum
bhn 13 yasındayhım dıskımdan kan gelıo bazen 1 ayda bir bazen 3 ayda bir gelıo bhn de her tuvalete cıkdıgımda korkuyorum acaba kan gelıcekmı dıe ama arastırıdm kanser yazıyo ama kanser olsaydım daha sık kan ve belırtı olmazmıydı bıde bhn nerdeyse haftada 1 bardak su ıcıyorumdur su yerıne cola cay meyve suyu gıbı seyler ıcıyorum acaba bundan kaynaklana bılrımı