Arama

Metin2 oyunu kaldırılacak mı?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 12 Şubat 2014 Gösterim: 19.117 Cevap: 59
beyza9896 - avatarı
beyza9896
Ziyaretçi
17 Kasım 2009       Mesaj #1
beyza9896 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar METİN2 adlı oyun musanın ölümünden dolayı kapanacak deniyor.Bu doğrumu??Bir bilgisi olan bizlere söylesin lütfennn
EN İYİ CEVABI RuffRyders verdi
Metin 2 yasaklandı!

Sponsorlu Baglantilar
Ülkemizde geniş bir kitle tarafından oynanan MMORPG oyunu Metin 2, artık 18 yaşından küçük oyuncular için yasak! Emniyet Genel Müdürlüğü'nün isteği üzerine bu karar alındı.

Yapılan araştırmalarda, oyunu oynayan 18 yaşından küçük kişilerin, kendilerini sanal dünyaya fazlasıyla kaptırdıkları ve bunun da etkilerinin gerçek yaşamda ortaya çıktığı gözlendi.

Erzurumda kısa bir süre önce korkunç bir olay yaşanmıştı. Oyunun yasaklanmasında bu olayın büyük etkisi var.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar gm yim m metinde ama kapancak diolar doğrumu
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Aralık 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba benim bunun hakkında bilgim var ben tramola gm si CLaSiO bu oyun için karar alındı metin2 kapanmayacak METİN2 TURKEY oyun kurucusu mahkemede kendisinin hakkını aradı mahkemenin yeni kararına göre oyun kapan mayacaK
Son düzenleyen RuffRyders; 8 Ocak 2010 17:40 Sebep: MSN adresi verilmemeli
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Eminmisiniz şimdi kesin kapanmayacakmı?
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2010       Mesaj #5
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Metin 2 yasaklandı!

Ülkemizde geniş bir kitle tarafından oynanan MMORPG oyunu Metin 2, artık 18 yaşından küçük oyuncular için yasak! Emniyet Genel Müdürlüğü'nün isteği üzerine bu karar alındı.

Yapılan araştırmalarda, oyunu oynayan 18 yaşından küçük kişilerin, kendilerini sanal dünyaya fazlasıyla kaptırdıkları ve bunun da etkilerinin gerçek yaşamda ortaya çıktığı gözlendi.

Erzurumda kısa bir süre önce korkunç bir olay yaşanmıştı. Oyunun yasaklanmasında bu olayın büyük etkisi var.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaşlar bu oyun bağımlılık yapıyor oymamamaya çalışıyoruz ama olmuyor çünkü çok güzel bir oyun eminsiniz dimi kapanmicak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2010       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MAHKEMEYE ÇIKMIŞLAR EMNİYE MÜDÜRLÜĞÜ BAŞKOMİSERİ(ANKARA)18+ OLARAK AÇIKLADI MATİN 2Yİ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2010       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben metin2 oynayan 14 yaşında bir çocuğum benim bir çarım var ben 14 yaşındayım die sonra dan çarımı banlarlarmı acapa şütfen cevap verin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Metin2 kapanırsa ben biterim.benim 72 lwllik çarım var.eğer metin2 yi kapatırlarsa internette vakit geçirecek birşey olmaz.benim yazımı okuyan yetkililere söylüyorum.ben metin2 yi sadece vakit geçirme amaçlı kullanıyorum.bazı çocuklar bunu ticaret amaçlı kullanıyorlar ama bu birşey ifade etmez. birde o Musa adlı çocuk öldü diye kapatılmaya çalışılıyor.o metin2 nin hilelerini kırıyormuş.bunun bize zararı ne ki ? benden bu kadar.beni dinlerseniz belki metin2 nin hayattaki önemini anlarsınız...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
metin 2 kapanacakmı