Arama

P.C. Cast ve Kristin Cast'ın yazdığı İşaret adlı kitabın özetini nasıl bulurum? - Sayfa 3

Güncelleme: 7 Ocak 2015 Gösterim: 33.779 Cevap: 24
muslera - avatarı
muslera
Ziyaretçi
24 Eylül 2013       Mesaj #21
muslera - avatarı
Ziyaretçi
kitabı tüm serisi bitti süper birşey Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2013       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tavsiye eder misiniz kitabın serisini baya fazla ayıda serisi var ve almaya değer mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Nisan 2014       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende 11 kitabı okudum isimleri:
İŞARET-İHANET-SEÇİLMİŞ-VAHŞİ-AV-BAŞTAN ÇIKARILMIŞ-YANMIŞ-UYANMIŞ-KADER-SAKLANMIŞ-İNTİKAM
Mavi&Armi - avatarı
Mavi&Armi
Ziyaretçi
21 Mayıs 2014       Mesaj #24
Mavi&Armi - avatarı
Ziyaretçi
gece evi serisi gerçekten mükemmel ben şimdilik "baştan çıkarılmış" kitabına kadar okuyabildim devamını da okumayı düşünüyorum tabi ki çünkü gerçekten acayip bi bağlılık yarattı bende Msn Happy) süper bi seri herkese tavsiye ediyorum. #kymtlıms
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2015       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Her şey okuldaki koridorda dolabın arkasında gördüğü ölü görünümlü adamın Zoey’i işaretlemesiyle başlamıştı. En iyi arkadaşı Kayla bile ondan korkmuştu. Zoey işaretlendiği için alnının tam ortasında hilal biçimindeki işareti oluşmuştu. Kimseye görünmeden eve gitmeye çalıştı. Fakat Heath ve arkadaşları onu gördü ve onlarda Zoey’den korktular. Zoey işaretlenmenin verdiği şokla eve gitti. Evde annesi her zamanki gibi elinde kahvesiyle koltuğun ucunda kitap okuyordu. Annesi John Heffer’la evlendiğinden beri ailesini unutmuş sadece kocasıyla ilgileniyordu. Ama dışarıdan bakanlar 2 kız ve 1 erkek çocukla gayet iyi bir aile gibi görünüyorlardı. John Heffer din adamıydı. Bu işaretlenmenin bir arınma duasıyla geçeceğini sanıyordu ama değildi. John bir telefon zinciri başlatmadan Zoey hemen yukarı çıkıp eşyalarını toparladı ve camdan atlayarak küçük Vosvosuna bindi. Gideceği tek yer Büyükanne Kızılkuş’un lavanta çiftliğiydi.Güneş onu şimdiden rahatsız etmeye başlamıştı bile. Büyükanne Kızılkuş onun geleceğini sezmiş kapısına not bırakmıştı. Notta uçurumun kenarında biten yabani bitkileri toplamaya gittiği yazıyordu. Zoey sabırsızlanarak uçuruma doğru giden yolda gitmeye başladı. Eskiden büyükannesiyle bu yoldan kolayca çıkıyorlardı fakat güneşinde etkisiyle bu oldukça zorlaşıyordu. Uçurumun yukarısına çıkmışken Zoey taşa takılıp yere yuvarlanmaya başlıyor ve bir an için ruhu bedeninden ayrılıyor. Zoey’in ruhu göğe doğru uzanıyor ve bedenini aşağıda kanlar içinde görüyor. Öldüğünü düşünüyor fakat öyle olmuyor. Bir ses bedenine dopru çağırıyor Zoey’i. Sese doğru gittiğinde Zoey’in yerdeki kafasından damlayan kanın aktığı yarığa çağırıyor ses onu. Sese doğru gittiğinde bir kadır görüyor. Çok güzel bir kadın. Adının Nyx olduğunu yani vampirlerin tanrıçası olduğunu söylüyor.
Bundan böyle Nyx’in sağ kolu olan Zoey uyandığında başucunda Büyükanne Kızılkuşu görmesiyle rahatlıyor. Kapıdan içeri Kızıl uzun saçlı ve yeşil gözlü bir bayan giriyor ve kendini Yüksek Rahibe Neferet olarak tanıtıyor. Nyx’in ona bağışladığı iyileştirme gücü sayesinde Zoey’in çabucak iyileşmesini sağlıyor. Ama gariptir ki Zoey’in hilal şeklindeki işaretinin artık için doludur. Daha önce hiç böyle bir şey görülmemiştir. Bu yüzden Neferet bizzat kendisi Zoey’in eğitmenliğini yapıyor. Gece Evine, arkadaşlarına çabcak alışan Zoey Karanlık Kızlar ritüeline davet ediliyor. Ritüelde çeşitli kokularla birlikte elementler çembere katılıyor ve katılımcılara kanlı şarap sunuluyor. Kutsanmaya diye biten ritüelin çıkışında Zoey dışarı çıkıyor ve ağaçta kalmış bir kedi görüyor. Vampirlerin en yakın dostları kedirlerdir. Ama vampirler kedileri değil, kediler vampirleri seçer.Böylelikle Nala adını verdiği kedi Zoey’i seçiyor. Kediyi kurtarmak amacıyla çıktığı taş duvarda gecenin karanlığı arasında değişimi reddeden kızın bedenini görüyor. Kız çığlıklar içinde koşup gidiyor. O sırada Heath ve Kayla onu kaçırmaya geliyorlar. Ama Zoey buradan çıkamayacağını, aksi taktirde öleceğini söylüyor. Bu sırada Heath’ın elini kesen Zoey’nin damlayan kandan dikkati dağılıyor ve böylece Heath’ı kendine bağlamış oluyor. Bunun şokuyla ve kan emicilerden olmasının verdiği korkuyla ağlamaya çalışıyor. O sırada bu olanların hepsini izleyen Eric Night Zoey’i teselli ediyor ve birlikte kızlar yatakhanesine gidiyorlar. Afrodit’in kötü biri olduğunu anlıyor ve Nyx’ten güç ve bu konu hakkında yardım istemek için küçük bir ritüel düzenliyor. Her elementi çağırdığında Zoey bunların hepsini hissediyor ve arkadaşlarınada hissettiriyor. Böylece Zoey’in olağanüstü bir çaylak olduğu ortaya çıkıyor. Afrodit büyük bir ritüel düzenliyor. Bu ritüele arkadaşları olmadan yalnız gitmek istiyor Zoey. Fakat arkadaşları onu yalnız bırakmıyor tabiiki.Stevie Rae kendini buzdolabı olarak feda ederek ritüele katılıyor. Diğerleride gizlice Gece Evinin dışında olan ritüele katılıyorlar. Çembere yanlış kokularla çevreleten Afrodit kötü ruhları çembere çağırıyor. Bu sırada Zoey’i görmeye gelen Heath i gören kötü ruhlar Heath’e saldırıyorlar. Bu sırada Zoey ve arkadaşları ritüeli düzeltip Heath’ı kurtarıyolar ve bunun sonucunda sadece vampirlerin sahip olabileceği yüzünü ve omuzlarını çevreleyen dövmeler oluşuyor. Bunun sonucunda Neferet Karanlık Kızlar’ın başkanını Afrodit yerine Zoey yapıyor.
Kendim yazdım emeğe saygı Msn Happy

Benzer Konular

17 Şubat 2018 / Misafir Cevaplanmış
25 Ocak 2012 / Misafir Cevaplanmış
2 Mayıs 2011 / Misafir Soru-Cevap
4 Temmuz 2012 / Misafir Cevaplanmış
30 Ocak 2012 / Misafir Cevaplanmış