Arama

Yüklediğim program, dosya PC açılıp kapandıktan sonra silinmiş oluyor, nedeni nedir?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Temmuz 2015 Gösterim: 27.666 Cevap: 22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2009       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarıma bi program yüklüyorum yada yeni bi klasör oluşturuyorum vs. dahasonra kapatıp açtığımda yada yeniden başlatıp açtığımda yüklediğim program,klasör vs silinmiş oluyor.neden?bunu önlemek için ne yapabilirim?yardımcı olursanız çok sevincem..ii çalışmalar
EN İYİ CEVABI Misafir verdi
hayır yok ama internete site içi genel wireless ağından bağlanıyorum ağ yöneticisiyle alakalı olabilirmi?
Sponsorlu Baglantilar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarıma bi program yada klasör yüklüyorum fakat tekrar kapatıp çatığımda yada yeniden başlattığımda neden yüklediğim programlar siliniyor?bunu önlemek için ne yapabilirim?yardımcı olursanız çok sevinirimm..ii çalışmalar
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
2 Aralık 2009       Mesaj #3
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarıma bi program yüklüyorum yada yeni bi klasör oluşturuyorum vs. dahasonra kapatıp açtığımda yada yeniden başlatıp açtığımda yüklediğim program,klasör vs silinmiş oluyor.neden?bunu önlemek için ne yapabilirim?yardımcı olursanız çok sevincem..ii çalışmalar

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarıma bi program yada klasör yüklüyorum fakat tekrar kapatıp çatığımda yada yeniden başlattığımda neden yüklediğim programlar siliniyor?bunu önlemek için ne yapabilirim?yardımcı olursanız çok sevinirimm..ii çalışmalar

Bilgisayarınızda Deep Freeze programı var mı?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2009       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
hayır yok ama internete site içi genel wireless ağından bağlanıyorum ağ yöneticisiyle alakalı olabilirmi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bendede aynı sorun var yardım olun lütfen kafayı yiyecem deff frez kuruluydu eskiden tamamen sildigimede emin yardım pls
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bndede aynı sorun var .. bnm hd 3 bölümden olusuyor. bn sadece c ye kurmustum deepfreeze ama sevmedim tekrar kayıt defterinden felan bilgilerini sildim deepfreezen.simdi C ye attıklarım duruyor D ve E ye attıklarım siliniyor neden acaba?yardımlarınızı bekliyorum .. yoksa format yolu göründü !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2010       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
deep freeze programını yüklediğinizde bilgisayarınız düzelir eğer düzelmezse format atacak birisini yada kendiniz format atın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
format at düzeliir :d
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Kasım 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aynı Sorun Bendede Var Sistem Geri Aldıgım Halde Duzelmedı..!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2011       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben programi kurdugumda calisiyor fakat pc kapanip acildiginda calismiyor yenisini kurmak zorunda kaliyorum bana bi yardimci olur musuz?