Arama

İstanbul'daki en iyi güzel sanatlar lisesi hangisidir ve nerededir? - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Ocak 2015 Gösterim: 65.482 Cevap: 85
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2011       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hayır piyano şart değil, ama bir tane enstrüman calmak şart.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2011       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 8. sınıfa gidiyorum istanbul bağcılarda oturuyorum. aklımda güzel sanat liseline gitmek var ama ben pansiyonu olan bir güzel lisesi istiyorum bana bi yer söyleyebilir misiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2011       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabaa.Ben 7.sınıf öğrencisiyim.Tiyatroya karşı özel bir yeteneğim var.Güzel sanatlar lisesi okuyacağım tiyatro bölümü.Ama baktığım bütün liseler özel.Önerebileceğiniz tiyatro bölümü olan ve özel olmayan bir lise var mı ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2011       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ben 9.sınıfa gidiyorum 10. sınıfa güzel sanatlar lisesinde devam etmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir lise varmi ?anadolu yakasında ümraniyede falan ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mayıs 2011       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meraba sorunun cevabını söyliyim bu sınava girmek için piyano çalmana gerek yok bir blokflütle bile girebilirsin gireceğin müzik bölümü yeter
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Mayıs 2011       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
devlet güzel sanatlar liseleri varmı ? varsa nerede ve puanları kac?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mayıs 2011       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 8.sınıf öğrencisiyim keman ve piona çalıyorum müzik ve tiyatro bölümü okumak istiyorum ama bu bölümleri kaç senede bitirririm pera g.sanatlr lisesine gitmeyi düşünüyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Haziran 2011       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha bn 8. sınıfa gidiorum şimdi liseye geçicem güzel sanatlar lisesinde okumak istiyorum tiyatro bölümü fln bna biraz bilgi verimisiniz lütvnn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2011       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben 8.sınıf öğrencisiydim şimdi liseye geçtim.Ben 8 senedir gitar çalıyorum ve pera güzel sanatlar london college of music bölümünü bitirdim ve üflemeli ve vurmalı hariç bütün müzik aletlerini çalabiliyorum sizin bana önerebileceğiniz bir güzel sanatlar lisesi varmıdır sizlerden bu konu hakkında talep istiyorum lütfen yardım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2011       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
8.sınıf öğrencisiyim 3 sene tiyatro eğtimi aldım.2 tane sertifikam var güzel sanatlar okumayı düşünüyorum bana bir okul tavsiye eder misiniz ama devlet olacak?