Arama

Dişimin dolgusu parçalandı ne yapmalıyım ?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 19 Temmuz 2011 Gösterim: 1.940 Cevap: 9
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar 2-3 yıl önce yaptırdığım doldu 2-3 ay önce çıktı nasıl çıktı diye sorarsanız hani damla şekerler vardır onu yerden dolgumu çekti ve parçalar geldi.Artık o dişimle yemek yiyemiyorum yediğim anda dişimde inanılmaz bir ağrı başlıyor.Ne yapmamı öneriyosunuz şimdiden teşekkürler.
EN İYİ CEVABI fadedliver verdi
Alıntı
Cevapla_Sorıyım adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar 2-3 yıl önce yaptırdığım dolgu parçalandı nasıl derseniz hani yumuşak damla şekerler varya onlardan yerden şeker dolgumu çekti ve dolgudan parçalar geldi.Şimdi bu dişim çok ağrıyor sanırım bugün doktora gidicem ama gitmeliyimmi emin deyilim ne öneriyosunuz? Şimdiden teşekkürler...

Elbette gitmelisiniz:)
Sponsorlu Bağlantılar
Cevapla_Sorıyım - avatarı
Cevapla_Sorıyım
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #2
Ziyaretçi
Arkadaşlar 2-3 yıl önce yaptırdığım dolgu parçalandı nasıl derseniz hani yumuşak damla şekerler varya onlardan yerden şeker dolgumu çekti ve dolgudan parçalar geldi.Şimdi bu dişim çok ağrıyor sanırım bugün doktora gidicem ama gitmeliyimmi emin deyilim ne öneriyosunuz? Şimdiden teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #3
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı

Elbette gitmelisinizMsn Happy
Cevapla_Sorıyım
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #4
Ziyaretçi
Alıntı
fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı

Elbette gitmelisinizMsn Happy

Ama korkuyorum 11 yaşındayım ve dişimin dolgusunun bozulması 3 ayı geçti yani dişimi çeker diye korkuyorum çünkü azı dişim Msn Cry
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #5
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Ama korkuyorum 11 yaşındayım ve dişimin dolgusunun bozulması 3 ayı geçti yani dişimi çeker diye korkuyorum çünkü azı dişim Msn Cry

3 ay beklememeliydin aslında ama olan olmuş.Korkmanada gerek yok, önce bir muayene olMsn HappyBakarsın çekilmez tekrar dolgu ile kapatılabilir.Daha fazla zaman geçirmeden bence git.
Cevapla_Sorıyım
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #6
Ziyaretçi
Alıntı
fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı

3 ay beklememeliydin aslında ama olan olmuş.Korkmanada gerek yok, önce bir muayene olMsn HappyBakarsın çekilmez tekrar dolgu ile kapatılabilir.Daha fazla zaman geçirmeden bence git.

Umarım dediğiniz gibi olur ilgilendiğiniz için teşekkürlerMsn Happy Bugün doktora gidiceğim teşekkürler...
Cevapla_Sorıyım
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #7
Ziyaretçi
Peki kendiliğinden geçmezmi ağrıdığında aspirin veya parol kullanıyorum ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence bi doktora görün o çaresini bilebilir ama sen bilirsin nasıl istersen
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
19 Temmuz 2011       Mesaj #9
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar 2-3 yıl önce yaptırdığım doldu 2-3 ay önce çıktı nasıl çıktı diye sorarsanız hani damla şekerler vardır onu yerden dolgumu çekti ve parçalar geldi.Artık o dişimle yemek yiyemiyorum yediğim anda dişimde inanılmaz bir ağrı başlıyor.Ne yapmamı öneriyosunuz şimdiden teşekkürler.

Doktorunuza görünmeli ve dolgunuzu yeniletmelisiniz.
Sen sadece aynasin...
sempaty - avatarı
sempaty
Ziyaretçi
19 Temmuz 2011       Mesaj #10
sempaty - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Benimde başıma gelmişti fakat şeker tarafından değil çok az bir ağrı vardı ve 1 hafta içerisinde geçti.