Arama

İnternet kesintisi problemi neden olabilir?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 21 Aralık 2012 Gösterim: 8.236 Cevap: 7
Fenerliozo - avatarı
Fenerliozo
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #1
Fenerliozo - avatarı
Ziyaretçi
Selam. Telefon borcum yüzümden telefonumu kapattılar, dolayısıyla internetim gitti. Borcu kapattım ve geri geldi. Fakat geldiğinden beri hep kesiliyor. Wireless üzerinden bağlanıyorum. Normalde modem üzerinde PWR,ADSL,PPP ve WLAN ışıkları sabit yanarken, artık WLAN ışığı çok hızlı yanıp yanıp sönüyor. İnternet kopuyor sonra geri gelip geri kopuyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Sizce neyden kaynaklı olabilir. Müşteri hizmetlerini aradığımda çıkan arıza kaydında bişey bulunamadı. ??
EN İYİ CEVABI The Unique verdi
Bunu 1 deneyin > Sorunsuz Internet (TRKY DNS Ayar)
Sponsorlu Baglantilar
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
3 Ocak 2010       Mesaj #2
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Bağlantı kablolarınızı kontrol edin. Tek damar telefon kablolarında kırılma soz konusu olabilir eğer mümkün ise esnek (çok telli kablo) ile değiştirin. telefon modem arasındaki bahsetiğim kablolar. Bunun dışında olasıklıklar dahilinde eternet kablosu ile baglantıyı deneyin aynı mı?

Sponsorlu Bağlantılar
Modem değişimi yapabileceğiniz bir arkadaşınızdan takas yaparak kendi modeminizi test edin. Her türlü sonuca açık bir probleminiz var.
Sonuç olarak servis sağlayıcı dan kaynaklı sorun olmadığına göre donanımsal soruna öncelik vermelisiniz. Şunuda unutmamak gerek her servis sağlayıcı bizden kaynaklanmıyor klışesinide adet edinmiştir.
TTNET Qurbanı - avatarı
TTNET Qurbanı
Ziyaretçi
15 Şubat 2010       Mesaj #3
TTNET Qurbanı - avatarı
Ziyaretçi
İyi Akşamlar ,
Bu Olay 2-3 Aydır Devam Ediyor Bu günlerde iyice arttı ;
Mesela 30 Dakika İnternette Geziniyorum İnternet Kesiliyor Modemi Açıp Kapatıyorum (Arada bir Reset Atıyorum) Sonra Tekrar 25 Dakika Devam Edip Yine Kesiliyor ve bu İş 2-3 gündür 10 dakika periyotlarına geçti Msn Sad
Evde İki Bilgisayarla Bağlanıyoruz Ayda Bir Bilgisayarlara Format Atıyorum ve Birisinde NOD32 Diğerinde Lisanslı Norton Var.
İşte Sorunum Böyle Yardım Ederseniz Sevinirim
(Bu Arada TTNET Kullanıyorum. Kotasız ve 1MB lik Ama 512 Kb ile Bağlanıyorum.)
rocklobital - avatarı
rocklobital
Ziyaretçi
12 Ağustos 2010       Mesaj #4
rocklobital - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar benim net 5 dk sonra tamamiyle kopuyor. Power | Dsl | İnternet | Ethernet ışıkları tamamen yanıyor fakat nete giremiyorum.Nette dolaşamıyorum. internet ve ethernet ısıkları yanık ama birsey indirdigimizde yanıp söndügü gibi olmuyor donu kalıyor modeme reset attıgımda dsl kendine gelemiyor o gelse internet ısıgı yanmıyor.Ne yapabilirim yardıma ihtiyacım var.Müsteri hizmetlerinden fayda yok Msn Sad.Msn Dunno
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010       Mesaj #5
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Bunu 1 deneyin > Sorunsuz Internet (TRKY DNS Ayar)
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
ahmet47 - avatarı
ahmet47
Ziyaretçi
20 Haziran 2011       Mesaj #6
ahmet47 - avatarı
Ziyaretçi
vodafone mobil moderm kullanıyorum.internetim sık sık kopuyor. özellikle indirme yaparken. nedeni nedir nasıl düzeltirim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynısı bende de var kablosuz bağlantı
ahmet enes - avatarı
ahmet enes
Ziyaretçi
21 Aralık 2012       Mesaj #8
ahmet enes - avatarı