Ziyaretçi
Pc ye Format Attım Anakarttan Dolayı Daha Önce Ses Alabiliyorduk Ama Şimdi Yani Formattan Sonra Ses Gelmemeye Başladı
Sağ Altta Hoparlör Simgesi Var Biri Yardım Etsin
Şimdiden Tşk
Sağ Altta Hoparlör Simgesi Var Biri Yardım Etsin
Şimdiden Tşk
Ses Codeklerını yukLeMeLısın bunun Icın SunLArı tek tek yaPMayı deNe eMınım sOrun gıderıLeCektıR .
Bilgisayarım ( soL tıLa ) Özellıkler
Sıralı butonlardan Donanım - Aygıt yöneticisi - Dedıkten sonra
Bılgısayarındakı Yuklu olan ve yuklenmemıs olan Butun SagLayıcıları Gorucegın bı PaneL cıkıcak ( aygıt Yöetici )
Daha sonra Yuklenmemıs olan ( senın Icın ses Codegı) Karsında UnLem Isaretı oLanı Cıft clıkLE
BıLınmeyen aygıt ÖzeLLıkLerı PaneLı acıLaCak
GeNeL-Sürücü-AyrıntıLaR
Sürücü Butonunu tıkLa - Sürücü GünceLLEsTıri Sec BıLgısayarın OtomaTık oLArak IsLEtım Sıstemıne Uygun Surucuyu KenDısı YukLeyecektır Daha sOnra Oturumunu yenıden basLat Artık Ses geLıcektıR.
( ResımLı oLARak anLarMamı IsterSen Pm ıLe uLasabıLırsın ) Umarım yarDımcı oluR .
Sponsorlu Baglantilar
Bilgisayarım ( soL tıLa ) Özellıkler
Sıralı butonlardan Donanım - Aygıt yöneticisi - Dedıkten sonra
Bılgısayarındakı Yuklu olan ve yuklenmemıs olan Butun SagLayıcıları Gorucegın bı PaneL cıkıcak ( aygıt Yöetici )
Daha sonra Yuklenmemıs olan ( senın Icın ses Codegı) Karsında UnLem Isaretı oLanı Cıft clıkLE
BıLınmeyen aygıt ÖzeLLıkLerı PaneLı acıLaCak
GeNeL-Sürücü-AyrıntıLaR
Sürücü Butonunu tıkLa - Sürücü GünceLLEsTıri Sec BıLgısayarın OtomaTık oLArak IsLEtım Sıstemıne Uygun Surucuyu KenDısı YukLeyecektır Daha sOnra Oturumunu yenıden basLat Artık Ses geLıcektıR.
( ResımLı oLARak anLarMamı IsterSen Pm ıLe uLasabıLırsın ) Umarım yarDımcı oluR .