Arama

Facebook'ta hiçbir işlem yapamıyorum, sorun nedir, nasıl çözümlenir? - Sayfa 10

Güncelleme: 18 Mayıs 2015 Gösterim: 94.744 Cevap: 167
aqlife_07 - avatarı
aqlife_07
Ziyaretçi
30 Ekim 2011       Mesaj #91
aqlife_07 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.

Sponsorlu Bağlantılar
Facebook şifrem çalındı ve geri aldım, belki silme modunda belkide başka birşey.

Facebooka girince sayfalarım açılıyor. Anasayfa deyincede aynı şekilde. Ne birini ekleyebiliyorum ne başka birşey. Ayarlarda falan adım yazmıyor.

Resim ekleyeyim;

Facebook'ta hiçbir işlem yapamıyorum, sorun nedir, nasıl çözümlenir?
Facebook'ta hiçbir işlem yapamıyorum, sorun nedir, nasıl çözümlenir?

Bilgisi olan yardım edebilirmi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Kasım 2011       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar facebooktan arkadaşıma video göndermek istiyorum ama izin yok diyor ne anlama geliyor ve nasıl gönderebilirim ne yapmam gerekiyor?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Kasım 2011       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha banada aynısı oluyor hep yzıyorum olmuyor 2. kez oluyor yha sonrada arkadşımın yzdığıda gorun muyor? o_0 nolduğunu bilen varsa cevaplasın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2011       Mesaj #94
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende chrome kullanıyorum ve aynı sorun bendede var sen düzeltebildinmi veya nasıl düzelttin cevap verirsen sevinirim
qaptan Lady - avatarı
qaptan Lady
Ziyaretçi
23 Kasım 2011       Mesaj #95
qaptan Lady - avatarı
Ziyaretçi
bendede aynı sorun var ama çözümünü buldum
opera 10.50 sürümünden bu yana Facebook’a girişte zaman zaman çeşitli sıkıntılar yaşandığı, sorunun kaynağına bakıldığında ise site çerezleriyle ilgili bir durum olduğu görülmekte.

Yapılması gereken ise oldukça basit: Facebook’a ait çerezler tamamen silinip tekrar girdiğinizde sorun düzelecektir. Normal şartlarda sürüm yükseltmesi yaptığınız sırada çerez temizleme işlemi otomatik olarak yapılmakta fakat eğer yeni bir güncelleştirme yapmadıysanız bunu el ile aşağıdaki şekilde yapmanız gerekmekte.

Çözüm
“O” menüye tıklayın – Ayarlar > Tercihler (CTRL+F12)
Gelişmiş sekmesine geçin.
Çerezler sekmesini seçin ve “Çerezleri Yönet” düğmesini tıklayın.
Açılan penceredeki arama kutucuğu yardımı ile “Facebook” araması yapın ve Facebook’a ait tüm çerezleri silin.
www.facebook.com‘a tekrar girin (açık ise yenileyin)…
Bu adımlardan sonra Facebook’a giriş sorunu olmayacak.

Opera’yı Kullanın
Opera Tarayıcı’nın gelişmiş birçok özelliği ve tüm modern web standartlarını desteklemesi sayesinde internette sorunsuz olarak dolaşabilir, e-postalarınızı kontrol edebilir, Opera Link ile verilerinizi eşleştirebilir, Opera Unite ile tek bir tıklama ile bilgisayarınızı bir sunucuya çevirebilir, IRC özelliği ile arkadaşlarınızla sohbet edebilir, sınırlı bir bağlantınız var ise; Opera Turbo ile kota aşım sorununu ortadan kaldırabilir ve daha birçok varsayılan özelliği ile en iyi web deneyimini yaşayabilirsiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2011       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Farklı Bir Tarayıcı Kullanın Ben Choreme'da bu hatayı yaşıyordum explorer'e geçince düzeldi...
BURAK KANDEMİR - avatarı
BURAK KANDEMİR
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #97
BURAK KANDEMİR - avatarı
Ziyaretçi
ADIM BURAK KANDEMİR FACEYE GİRİYORUM ADIM DEĞİŞİK HAMDİ DÖNMEZ OLMUŞ NASIL OLMUŞ BİLMİYORUM.FACEDE HİÇ BİR SAYFA YOK ANASAYFA PROFİL HİÇ BİRİ YAZMIYO NE BILDIRIMLER NE SOHBET NE ARKADASLIK İSTEKLERİ HİÇ BİRİ YOK SADECE GİRİYORUM AYARLAR VE CIKIS VAR ADIMDA DEĞİŞİK HAMDİ DÖNMEZ YAPMISLAR KAC GUNDUR BOYLE LÜTFEN YARDIM EDİN .
BU ARADA ARAMA ŞEYİDE YOK
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2011       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Enes Sarıtaç arkadaşım çerez nedir ve nasıl kaldırıcaz lütfen açıklayaybilirmsin kafayı yiycem ya of
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Aralık 2011       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

n70 facebook yorum yazamiyorum ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

yardım istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2011       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
alakası yok arkadaşlarr ben evdeki msa ustunden grınce atıorumm rahatlıkla laptoptan grınce hıc bısey yapamıorum