Arama

Facebook'ta hiçbir işlem yapamıyorum, sorun nedir, nasıl çözümlenir? - Sayfa 8

Güncelleme: 18 Mayıs 2015 Gösterim: 94.742 Cevap: 167
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2011       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
biri bize yardım etsin arkadaşlar gercekten hiçbişey yapamıyorum kafayı yicem yha akşam 11:30dan beri öle ne yorum yapıorum nede beqeni paylaşım bile olmuyoooooor biri lütfen çzüm yolu versin a.r.i.(Allah rızası içnnn)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2011       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya banada aynısı oluyo .s
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2011       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
4 gündür bendede aynı sorun var ama çözüm bulamadım hala en son burayı buldum başka hiçbiyerde yok bu konu çözüm bulabilen varmı ???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Haziran 2011       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yorum gönder butonu yok zaten bn enterla gönderiyodum onlada gönderilmiyor mesaj geldi diyor tıklıyırum beyaz sayfa çıkıyor sayfaları yorumları beğenemiyorum bunları dün sabah yapıyordum akşamdan itibaren bunlar olmaya başladı ne yapmalıyım?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2011       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merabalar. hemen sorunu dile getirmek istiyorum sayın yöneticim facebook uma her zaman girdiğim gibi ID mi ve ŞİFREMİ doğru bir şekilde yazıyorum yanlız facebook um açılmıyor hiç kimseyle bir samimiyetim olmadığı halde ve hiç kimseyle bir tartışma yaşamadığım halde bu olayın başıma neden geldiğini hiç bir şekilde bilmiyorum bana yardımcı olma şansınız varmı çok zor durumdayım lütfen yardım edermisiniz.

facebook hesabı

iclal_2344@hotmail.com sizde cevap bekliyorum lütfen yardım edin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben yorum yapıyorum hata oluşuyor ama sadece sayfalarda öyle oluyor ne yapayım şimdi bn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2011       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
her yorum yaptığımda şu yazıyor üzgünüz sürekli bu ifadeyi kullanmakta konuşmanız engellenmiştir türünden bişi yazıyordu ne yapayım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Temmuz 2011       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir gruptaki mesaja yorum yapıyorum. Enter'e basıp yolluyorum. Mesajım gidiyor. Anack sayfayı yenilediğimde mesajım kayboluyor. Sorun nedir acaba? Diğer üyeler yorum yapabiliyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Temmuz 2011       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
faceye giremıyorum dığer tum sayfalar acılıyor sadece faceye gıremıyrm faceye tıklynca sayfa goruntulnmıyor dıo ltfn yardım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Temmuz 2011       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facebook hesabınız hacklenmiş olabilir. facebook'un iletişmi adresine durumunuzu anlatan mail atınız...
oyun.xp3.biz ...::Anasayfa::...