Ziyaretçi
bakın ben sims 3 ü anlatıcam oynamak isteyenler iyi dinlesin. oyunu bi yerden satın al ya da netin sınırsızsa indirisin sonra yüklüyosun falan oyuna girince tek şehir çıkıyor ek paketini yükledemdiyseniz şehre girin aile kurun fakat bu bölümde dikkatli olun oyun esnasında aileden birini atamıyorsunuz ben bi sefer öldürmeyi denedim çok uzun sürdü ama öldü sonra bikaç ay durmadan ağlıyo adamlar mezarının üstünde bu yüzden gereksiz adam yapmayın 2. olarak da sims2 gibi bi şehre kurduğun x ailesini başka kurduğun bi aileyle o aileyi göremessin bide o şehirde hep aynı kişiler yaşar. oyuna başladığınızda görevler falan gelir orda ne kadar hayal gücü verdiğini gösterir görevleri yapmak için biraz ingilizcenizin olması gerekiyor. ingilizceniz 0 sa bence oynamayın ya da türkçe yama indirin. daha sonra bir sürü özellik var kişinin sırt çantasına tıklayınca (sağ alt köşede) cep telefonu var ailenin resmini çekebilirsiniz bazen iş teklifi de gelir başka bi özellik daha var skiller (yetenekler) orda açık olarak gözükmez işinizin sizden istediği skilli orda yazar bu yüzden bu kısımdada ingilizceniz gerekir. bide terbiyesizce bi şey daha var
eşcinsellik olabiliyor töbe töbe
. doğum günü kutlamak için telefondan arkadaşlarınızı arayın sonra tarihi belirleyin pasta alın bu zorunlu almak zorundasınız. bide istediğiniz zaman yaş atlatabilirsiniz pasta alarak benim anlatıcaklarım bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur.

Sponsorlu Bağlantılar