Arama

Paranormal Activity filminin gerçek olup olmadığı hakkında kesin bilgi verir misiniz? - Sayfa 12

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Şubat 2015 Gösterim: 76.467 Cevap: 128
godoman - avatarı
godoman
Ziyaretçi
9 Mayıs 2012       Mesaj #111
godoman - avatarı
Ziyaretçi
abicim sunu belirtmek isterim cogu arkadasımız orda olduysa neden bizede olmuyor demişler tamam dogru söylüyosunuz ama atladıgınız önemli bişey var burada ailenin büyügünün bir tarikatı var ve bunlar 3 harflilerle anlaşma yapmışlar ik filmlerine baktıgınızda anlaşmada aldatılan 3 harfliler öclerini alıyor burda olay farklı yanı br işbirligi veya bir aldatılma kandırılma söz konusu oldugu için bu olay yaşanmıştır. isterseniz sizde bir deneyin bir iletişime geçin görün bakın neler oluyor... allah hepimizzi korusun
kul euzü bi rabbinnas
Sponsorlu Bağlantılar
melikin nas
ilahin nas
min şerri vesvaasil hannas
yuvesfisü fi südurinnas
minel cinneti vennas.. amin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2012       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya ßen AraştıRdıM Bunu Bu gerceK olaymıS.AdaM eviNde BişeYLeRi FarkeTmiŞ ve KameRa KoymuŞ.OlanLaR ßu KadaR.ZaTen AdamLa KaRıSı Bu FiLmi TV ye VerDıkTen Sonra Gécé HayaTLarını KayßetmıSLeR

Sponsorlu Bağlantılar
NOT=SizDen İsTediĞim Bu Tür FİLmLeri FazLa İzLemeYiN!!!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2012       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben paranormal activitiy cd sini aldım üstünde bu film gerçek midi öyle bişey yazıyodu izledim gerçek ten korkunç ama geröçke deyil yani burdaki yorumlara inan maya lar için söylüyorum gerçek deyildir çünkü film bitince kamera yönetmen falan onları gösteriyo ya filmler bitince paranormal activitiyde de onlar yaıyo gerçek olsa 1 onlar yazman 2 gerçek olsaydı nasıl ovide oyu yada filmi yapacaklar dı hani orda kamere koyyuyalar ya filmde yatak odasına işte onu nasıl alacak lardı her alde öyler bir olay olmuş yurt dışında onu film yapmışlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2012       Mesaj #114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence yaşanmıştır ama qerçek qörüntüleri yayınlamazlar çünkü özel hayatın qizliliqi diye br yasa var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2012       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bide herkes şunu gözden kaçırıyor filmin sonuna story by yazıyor yani hikayeyi biri oluşturmuş RuffRyders dediği doğru gerçek deil film
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Temmuz 2012       Mesaj #116
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu benzeri olay 2006 yılında avrupada yaşanmış ama bunların kameraya gözükçeyini sanmıyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Temmuz 2012       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence gerçek degil çünkü onların kameralara gözükçeyini sanmıyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2012       Mesaj #118
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence doğru değil bi kere medya bunu başa alırdı kiliseler ayağı kalkardı ve o kayıtları paranormal actıvıte 1 de o 3 harfli kırıyor nasıl olabilirki mantıksız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2012       Mesaj #119
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu film gerçek ...! kameralar ve görüntüler gerçek oyuncularda ! sadece bu filmi düzenlemişler!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2012       Mesaj #120
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
O ho tamam had bakalim Greek devil o zamsn Eden el kamerasinda cekilmis Eden camera areas goruntuler York Eden filmede help camera habit devil 've buy filimdr ne sasirtma war ne bask big sexy inanmiyorsanizda kendi basiniza gelebileceginden korkuyorsunuz dementia o film Greek bar kanidini bulun 1volume kadin discerning fircalarken ahem kamerayi cekiyordu uyurkende kamerayi birakiyordu Greek bar vanity inanirim o zamsn