Bakın biraz mantıklı olun eğer 3 harfliler bu adam ve kadının yanındaysa bizede aynı şey olur.Amerikanlar hep aynı şeyleri der "Bu olay eskiden yaşanmıştır ve hayal ürünü içermemektedir."
Ama bu filmin sitesindede yazıyor bunlar Abisi..
arkadaşlar size mantıklı bişi sölicem 3 harfliler kamerada gözükürmü yada kendini gösterrmi! hem paranormal activitynin sonunda kız bağırıo garip bişeye dönüşüo peki bilerek kendini nie göstersini biraz mantıklı düşüneleim bence kesinli film ama beni en çok yanıltan polis departmanından alınmış bu kayıtlar ya o çok yanıltıcı işte başka hiç bişey mantıklı degil bence
eqer o qörüntüler qösterilse büyük bi sasyalosyon olur. herkez cinlerden perilerden knsr.
ayrıca bu filmi defalarca izledim. 1nci cd'de yok ancak 2nci cd'de bize yardımcı olan polis teşkilatına ve ölenlerin ailesne teseekür ederiz. die bi alt yazı qecio. ve cinleri perileri en cok ekileyen sey. onlarn hakkınka knsp üstüne qtmek. bence bu knuyu kapatın.
tabikide gercek hayattada bu gibi seylerle karsılasabiliniyor ancak bır takım arastırmadan sonra we yorumları okuduktan sonrakı .. halan bu filmin gercek olup olmadıgını bulamadım arkadaslar yardımcı olurmusunuz..?
Hayatta boyle seyler olur veya olmaz ama film gercek değildir ben onu anladım. Gercek gibi yansitilmis. Profesyonel bir Amerikan filmi ve hayal gücü. Zaten sonradan film setinden bir veya birkaç kisi gercek olmadıgını belirtmişti...
FİLM 2006 da yapılmış belki yalandır.. Ama benim ilgimi çeken de şu eğer araştırırsanız ( CARLSBAD POLİCE DEPARTMENTS ) böyle bir polis teşkilatının olduğu görünmekte. Ve filmin alt yapısını araştırırsanız eğer filmin gerçek kayıtları polis teşkilatında tutulmakta ( PARANORMAL ACTİVİTY ) nin ilk bölümünü teşkilattan almaları biraz zor olsa gerek ki 2. bölümünü çıkarabildi..