Arama

Paranormal Activity filminin gerçek olup olmadığı hakkında kesin bilgi verir misiniz? - Sayfa 5

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Şubat 2015 Gösterim: 76.467 Cevap: 128
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bakın biraz mantıklı olun eğer 3 harfliler bu adam ve kadının yanındaysa bizede aynı şey olur.Amerikanlar hep aynı şeyleri der "Bu olay eskiden yaşanmıştır ve hayal ürünü içermemektedir."
Ama bu filmin sitesindede yazıyor bunlar Abisi.. Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
18 Nisan 2011       Mesaj #42
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
İnsanın daimi gerilim ve etki yaratmak istemesinin sebebi.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2011       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar size mantıklı bişi sölicem 3 harfliler kamerada gözükürmü yada kendini gösterrmi! hem paranormal activitynin sonunda kız bağırıo garip bişeye dönüşüo peki bilerek kendini nie göstersini biraz mantıklı düşüneleim bence kesinli film ama beni en çok yanıltan polis departmanından alınmış bu kayıtlar ya o çok yanıltıcı işte başka hiç bişey mantıklı degil bence
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2011       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evde qizli kamera vardi ordan cekildi ben inaniyorum walla
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2011       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eqer o qörüntüler qösterilse büyük bi sasyalosyon olur. herkez cinlerden perilerden knsr.
ayrıca bu filmi defalarca izledim. 1nci cd'de yok ancak 2nci cd'de bize yardımcı olan polis teşkilatına ve ölenlerin ailesne teseekür ederiz. die bi alt yazı qecio. ve cinleri perileri en cok ekileyen sey. onlarn hakkınka knsp üstüne qtmek. bence bu knuyu kapatın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mayıs 2011       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tabikide gercek hayattada bu gibi seylerle karsılasabiliniyor ancak bır takım arastırmadan sonra we yorumları okuduktan sonrakı .. halan bu filmin gercek olup olmadıgını bulamadım arkadaslar yardımcı olurmusunuz..?
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
10 Mayıs 2011       Mesaj #47
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Hayatta boyle seyler olur veya olmaz ama film gercek değildir ben onu anladım. Gercek gibi yansitilmis. Profesyonel bir Amerikan filmi ve hayal gücü. Zaten sonradan film setinden bir veya birkaç kisi gercek olmadıgını belirtmişti...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2011       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu film gerçek olaydan çekilmiştir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mayıs 2011       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
FİLM 2006 da yapılmış belki yalandır.. Ama benim ilgimi çeken de şu eğer araştırırsanız ( CARLSBAD POLİCE DEPARTMENTS ) böyle bir polis teşkilatının olduğu görünmekte. Ve filmin alt yapısını araştırırsanız eğer filmin gerçek kayıtları polis teşkilatında tutulmakta ( PARANORMAL ACTİVİTY ) nin ilk bölümünü teşkilattan almaları biraz zor olsa gerek ki 2. bölümünü çıkarabildi..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mayıs 2011       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEN CE GERÇEK 1990 DA YAŞANMIŞ VE KORKUNÇLUĞUNDAN SİLİNMİŞ !!