arkadaşlar bunun hakkında uzun bir araştırma yaptım yaklaşık 1.5 yıl felan ve uzaylıların neyle beslendiğini buldum uzaylılar mars yada baska gezegenlerdeki küçük küçük tas parçalarını yiyerek beslenirler. bazı türleri ise hiç yemek yemez. Ancak şu bir gerçekki bazılarıda ölümsüzdür
uzaylılar ölümzüz olabilir.onlarda ALLAH'ainanıyorlar.onlar aratık o kadar bilgi ve gelişmişlik düzeyine ulaşmışlardırki artık fizik bedenleri sıfır. bana ufo bilimci derler arkadaşlar kendi aralarında
ARKADAŞLAR ÖLÜMSÜZ HİÇ BİR CANLI Yoktur. KURAN,da da yer aldığı gibi kıyamet zamanında AZRAİL' bile ölücektir. bunun için boş yere kafanızı karıştırmayın. unutmayın evren üzerindeki hiçbir canlı ölümsüz değildir...
ben 10 yaşındayım ben uzaylılara inanıyorum şöyle düşünelim:
bu sonsuz boşlukta yaşayan canlılar sadece insan bitki ve hayvanlarmı? bence uzayda oksijende var
uzaylilar izmirde diye bir haber gördüm ve istanbula izmir yakın olduğu icin cok korktum.uzaylılar dr.johhh cankler diye birisini kaçırmıslar.ALLAH korusun...
ya aslında inanması güç olan bi durumla şu an ben karşı karşıyayım acaba gercekten varmı herkes var dese biLe hayLA benim akLım buLanık arkdaşımız yazmış uzayLıLarın arasınDa öLümsüzLerde vardır...
bazı arkdaşLArımız yazdığı gibi yer yüzünde bitki,hayvan,ve insanLArı herşeyi [ALLAH] yaratmıştır o yüzden öLümsüz oLdukLarına ben inanmıyorum...
geröek oLA biLirLer ama öLümsüz oLa biLmeLeri beNce çok abartıLı geLdi...
[ ALLAH ] (1)'DİR VE ONDAN BAŞKA İLAH YOKTUR BEN BUNU BİLİRİM BUNU SÖYLERİM...