Ziyaretçi
daha windows 7 kurmuştum ama xp kurmak istiyorum kuramıyorum yardım eder misiniz ne yapmalıyım
Windows XP, Windows Vista veya Windows 7'nin başka bir sürümünün yüklü olduğu sabit disk sürücüsüne, Windows 7 yükleme medyasını kullanarak Windows 7'yi yüklediniz.
Bu senaryoda, Windows 7 yüklemesi önceki işletim sisteminizi ve kişisel dosyalarınızı bulunduran bir Windows.old klasörü oluşturacaktır. Bu Windows.old klasörü, Windows bölümünün kökündedir. Bu önceki işletim sistemine geri dönmek için Microsoft Bilgi Bankası'ndaki makaleyi görüntülemek üzere aşağıdaki makale numarasını tıklatın: 971760 Windows 7 çalıştıran bir bilgisayara Windows.old klasörü kullanılarak önceki bir Windows yüklemesini geri yükleme
Önemli Windows.old klasörünü kullanarak önceki bir işletim sistemine geri dönülmesi, geçerli Windows 7 yüklemesindeki herhangi bir dosyayı veya ayarı saklamaz. Önceki işletim sistemine geri dönülmesi, bilgisayarı Windows 7’nin yüklendiği zamanki duruma geri döndürür. Verilerinizi yedekleme hakkında daha fazla bilgi için, Microsoft Bilgi Bankası'ndaki makaleyi görüntülemek üzere aşağıdaki makale numarasını tıklatın: 971759 Verilerinizi Windows tabanlı bir bilgisayara yedekleme
Sponsorlu Baglantilar
Önemli Windows.old klasörünü kullanarak önceki bir işletim sistemine geri dönülmesi, geçerli Windows 7 yüklemesindeki herhangi bir dosyayı veya ayarı saklamaz. Önceki işletim sistemine geri dönülmesi, bilgisayarı Windows 7’nin yüklendiği zamanki duruma geri döndürür. Verilerinizi yedekleme hakkında daha fazla bilgi için, Microsoft Bilgi Bankası'ndaki makaleyi görüntülemek üzere aşağıdaki makale numarasını tıklatın: 971759 Verilerinizi Windows tabanlı bir bilgisayara yedekleme