Ziyaretçi
Arkadaşlar Elimde bir hotmail hesabım var benim için değerli bilgilere sahip. Herneyse
Geçen gün Şifremi denedim yanlış dedi ama yanlış olması imkansızdı hacklenme gibi bi durumda olamaz.
Hemen gizli soruyla değiştirmeye çalıştım bi kaç kere yanlış yazdım tam aklıma gelmedi geçici süre bu seçenek iptal oldu dedi kaç gündürde bu süre bir türlü dolmadı
Gel gelelim büyük soruna... Alternatif e-mail adresini seçeneği kullandım. Düzgün bir şekilde parola sıfırlama e maili adresime geliyor. Şifremi değiştiriyorum Paroloanızı değiştirdiniz mesajınıda alıyorum. Fakat gene büyük sorun şifrem tanınmıyor. Yüzlerce kez alternatif e mail adresinden parolamı değiştirdim ama tanımadı tanımadı gene tanımadı.
Naapmalıyım ne önerirsiniz. Beklemekle düzelicek gibi gözükmüyor. Varmı tecrübeli bi arkadaş
Geçen gün Şifremi denedim yanlış dedi ama yanlış olması imkansızdı hacklenme gibi bi durumda olamaz.
Hemen gizli soruyla değiştirmeye çalıştım bi kaç kere yanlış yazdım tam aklıma gelmedi geçici süre bu seçenek iptal oldu dedi kaç gündürde bu süre bir türlü dolmadı
Gel gelelim büyük soruna... Alternatif e-mail adresini seçeneği kullandım. Düzgün bir şekilde parola sıfırlama e maili adresime geliyor. Şifremi değiştiriyorum Paroloanızı değiştirdiniz mesajınıda alıyorum. Fakat gene büyük sorun şifrem tanınmıyor. Yüzlerce kez alternatif e mail adresinden parolamı değiştirdim ama tanımadı tanımadı gene tanımadı.
Naapmalıyım ne önerirsiniz. Beklemekle düzelicek gibi gözükmüyor. Varmı tecrübeli bi arkadaş

Ticari kablosuz yayın alanlarında DHCP istemini yenilemeyi deneyin
Eğer bir havaalanı veya kafe gibi ticari (ödemeli) kablosuz ağ alanını kullanırken sorun yaşıyorsanız, DHCP istemini yenilemeyi deneyin.
Settings > Wi-Fi Networks'e tıklayın, sonra ilgili ağı seçin.
DHCP panelinde, Renew Lease düğmesine tıklayın.
Eğer bu sorununuza çözüm olmadıysa iPod touch: Temel sorun giderme yöntemleri adlı makaleye bakabilirsiniz.
Kablosuz ağa bağlanırken "Unable to Join Network Failure (error -3)" hatası veriyor
Eğer kendi kablosuz ağınıza bağlanmaya çalışırken iPod touch "Unable to Join Network Failure (error -3)" hata mesajı veriyorsa, aygıtınız kablosuz ağ adı ve güvenlik ayarlarının (WEP, WEP hex veya ASCII, WPA veya WPA2) doğru olup olmadığını kontrol edin.
Eğer hala "Unable to Join Network Failure (error -3)" mesajını alıyorsanız Settings > Wi-Fi > Other (Choose a Network altında) bölümüne gidin ve kablosuz ağ adı ile güvenlik ayarlarını elle girip deneyin.
Ağ değiştirince internet bağlantısı kayboluyor
Eğer farklı kablosuz ağlar kullanıyorsanız ve bu geçişler sırasında internet bağlantınız kayboluyorsa, iPod touch'ın kablosuz ağ özelliğini kapatıp tekrar açın. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, Settings > Wi-Fi > Other (Choose a Network altında) bölümüne gidin ve kablosuz ağ adı ile güvenlik ayarlarını elle girip deneyin.