Arama

Parola sıfırlama sorununu nasıl giderebilirim?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 25 Mart 2012 Gösterim: 22.397 Cevap: 19
RaFFiNeRi - avatarı
RaFFiNeRi
Ziyaretçi
20 Mart 2010       Mesaj #1
RaFFiNeRi - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Elimde bir hotmail hesabım var benim için değerli bilgilere sahip. Herneyse

Geçen gün Şifremi denedim yanlış dedi ama yanlış olması imkansızdı hacklenme gibi bi durumda olamaz.

Hemen gizli soruyla değiştirmeye çalıştım bi kaç kere yanlış yazdım tam aklıma gelmedi geçici süre bu seçenek iptal oldu dedi kaç gündürde bu süre bir türlü dolmadı

Gel gelelim büyük soruna... Alternatif e-mail adresini seçeneği kullandım. Düzgün bir şekilde parola sıfırlama e maili adresime geliyor. Şifremi değiştiriyorum Paroloanızı değiştirdiniz mesajınıda alıyorum. Fakat gene büyük sorun şifrem tanınmıyor. Yüzlerce kez alternatif e mail adresinden parolamı değiştirdim ama tanımadı tanımadı gene tanımadı.

Naapmalıyım ne önerirsiniz. Beklemekle düzelicek gibi gözükmüyor. Varmı tecrübeli bi arkadaş Msn Sad
EN İYİ CEVABI Dark_Blue1990 verdi
Alıntı
RaFFiNeRi adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar Elimde bir hotmail hesabım var benim için değerli bilgilere sahip. Herneyse

Sponsorlu Baglantilar
Geçen gün Şifremi denedim yanlış dedi ama yanlış olması imkansızdı hacklenme gibi bi durumda olamaz.

Hemen gizli soruyla değiştirmeye çalıştım bi kaç kere yanlış yazdım tam aklıma gelmedi geçici süre bu seçenek iptal oldu dedi kaç gündürde bu süre bir türlü dolmadı

Gel gelelim büyük soruna... Alternatif e-mail adresini seçeneği kullandım. Düzgün bir şekilde parola sıfırlama e maili adresime geliyor. Şifremi değiştiriyorum Paroloanızı değiştirdiniz mesajınıda alıyorum. Fakat gene büyük sorun şifrem tanınmıyor. Yüzlerce kez alternatif e mail adresinden parolamı değiştirdim ama tanımadı tanımadı gene tanımadı.

Naapmalıyım ne önerirsiniz. Beklemekle düzelicek gibi gözükmüyor. Varmı tecrübeli bi arkadaş :(

Kablosuz ağ ayarları için önce iPod touch kılavuzuna başvurun. Eğer kablosuz ağ bağlantısıyla ilgili bir sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki önerileri uygulayın. En iyi sonucu almak için iPod touch'ınızın yazılımının en güncel sürüm olmasına dikkat edin.
Ticari kablosuz yayın alanlarında DHCP istemini yenilemeyi deneyin
Eğer bir havaalanı veya kafe gibi ticari (ödemeli) kablosuz ağ alanını kullanırken sorun yaşıyorsanız, DHCP istemini yenilemeyi deneyin.
Settings > Wi-Fi Networks'e tıklayın, sonra ilgili ağı seçin.
DHCP panelinde, Renew Lease düğmesine tıklayın.

Eğer bu sorununuza çözüm olmadıysa iPod touch: Temel sorun giderme yöntemleri adlı makaleye bakabilirsiniz.
Kablosuz ağa bağlanırken "Unable to Join Network Failure (error -3)" hatası veriyor
Eğer kendi kablosuz ağınıza bağlanmaya çalışırken iPod touch "Unable to Join Network Failure (error -3)" hata mesajı veriyorsa, aygıtınız kablosuz ağ adı ve güvenlik ayarlarının (WEP, WEP hex veya ASCII, WPA veya WPA2) doğru olup olmadığını kontrol edin.
Eğer hala "Unable to Join Network Failure (error -3)" mesajını alıyorsanız Settings > Wi-Fi > Other (Choose a Network altında) bölümüne gidin ve kablosuz ağ adı ile güvenlik ayarlarını elle girip deneyin.
Ağ değiştirince internet bağlantısı kayboluyor
Eğer farklı kablosuz ağlar kullanıyorsanız ve bu geçişler sırasında internet bağlantınız kayboluyorsa, iPod touch'ın kablosuz ağ özelliğini kapatıp tekrar açın. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, Settings > Wi-Fi > Other (Choose a Network altında) bölümüne gidin ve kablosuz ağ adı ile güvenlik ayarlarını elle girip deneyin.
bilge çocuk - avatarı
bilge çocuk
Ziyaretçi
20 Mart 2010       Mesaj #2
bilge çocuk - avatarı
Ziyaretçi
ben warım. uzulme. giremiyorsa gizli soruya tıkla ve deiştir bunun için sorunun cevabını bilmen gerekir birini seç.msn oturum aç yerine gir parolanı herşeyini deiştir.açıldıında sana bi suru mesaj gelecek onların hepsini geç veya onayla bu durumdan kurtulursun ve artık aça bilirsin emin ol bana guven Msn Happy)
Sponsorlu Bağlantılar
RaFFiNeRi - avatarı
RaFFiNeRi
Ziyaretçi
20 Mart 2010       Mesaj #3
RaFFiNeRi - avatarı
Ziyaretçi
gizli sorudan değiştirmeye çalıştığımda "Çok fazla sayıda yanlış bilgi girildiğinden bu seçenek geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen başka bir sıfırlama seçeneğini deneyin veya daha sonra yeniden deneyin." uyarısını alıyorum. Napıcamı bilemiorm alternatif e mail den değiştiriyorum şifreyi kabul etmiyor. Gizlidende böyle hata geliyor. Resmen saçmalık elim kolum bağlı kaldı benim için önemli bir adres bu Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
3 günüdür hotmail adresime giremiyorum. gizli sorumu bir kaç kere yanlış girdiğim için bu sayfa geçici olarak kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin diyor. ama her seferinde deniyorum ve aynı hatayı alıyorum ayrıca alternatif e posta adresimi de unuttum yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nolur yardım edim msn hotmailime giremiyorum dün saat 13.00 da girim akşama bidaha giremedim posta kodumu yanlış giridim 5-6 defa deneyince Çok fazla sayıda yanlış bilgi girildiğinden bu seçenek geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen başka bir sıfırlama seçeneğini deneyin veya daha sonra yeniden deneyin diye bir cevap alıyorum nolur buna bir çare bulun bütün her yerin şifresi değişti yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bana e-postayla sıfırlama bağlantısı gönder seçeneği parolamı sıfırlarken neden secenek olarak sunulmaz.güvenlik sorusu ve müsteri desteğinden başka secenek neden olmaz????????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2011       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben abimin şifresini değiştirmştim oda çok fazla yanlış bilgi girdiği çin gizli yanıtta Çok fazla sayıda yanlış bilgi girildiğinden bu seçenek geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen başka bir sıfırlama seçeneğini deneyin veya daha sonra yeniden deneyin diye bir cevap alıyorum müşteri desteğinde başvurdum cevap gelmedi abim beni bitrcek benm daha çok yardıma ihtiyacım var ne yapmalıyım lütfeeeeeeeeeen Msn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok fazla sayıda yanlış bilgi girildiğinden bu seçenek geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen başka bir seçenek deneyin veya daha sonra yeniden deneyin.

Hatası Msn Confused
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
10 Ağustos 2011       Mesaj #9
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Çok fazla sayıda yanlış bilgi girildiğinden bu seçenek geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen başka bir seçenek deneyin veya daha sonra yeniden deneyin.

Hatası

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Confused

Bir süre bekledikten sonra yeniden sıfırlamayı deneyin.Geçiçi bir durum söz konusu.
Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2011       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 2 ay geçti bekliom dün denedim hala hata verior (Çok fazla sayıda yanlış bilgi girildiğinden bu seçenek geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen başka bir seçenek deneyin veya daha sonra yeniden deneyin.)