Arama

Mikroskobik canlılardan nasıl korunuruz? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Mart 2014 Gösterim: 56.078 Cevap: 71
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
5.sınıf fen ders kitabı 179 sayfa da böle bir soru soruor .. BUZDOLABINDA SAKLARIZ,MAĞARADA SAKLARIZ,SİRKE VE TUZDA SAKLARIZ,
SAKLARIZ DA SAKLARIZ HACIMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
sanemgizem351 - avatarı
sanemgizem351
Ziyaretçi
11 Mayıs 2011       Mesaj #42
sanemgizem351 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

mikroskobik canlılardan eskiden nasıl korunuruz

besinleri mağra veya yer altında saklamak
etleri tuzlamak sebzeleri salmura veya turşu yapmak
Sponsorlu Bağlantılar
sebze ve meyveleri kurutmak
Msn WinkMsn GrinMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2011       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 besinleri mağara ve yer altında saklama
2 etleri tuzlama
3 sebzeleri salamura veya turşu yapma
4 sebze ve meyveleri kurutma
ARTIK.....
YİYECEKLERİ DERİN DONDURUCULARDA SOĞUTMA
IŞINLAMA
KİMYASAL İŞLEMLERDEN GEÇİRME
KONSERVE YAPMA
PASTÖRİZE ETME
VAKUMLAMA şimdiden teşekkürler arkadaşlar......
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2011       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfen bir cevap yazın çok acil ödevim var yaa oooooffffffffffff!!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2011       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkaş hoca bir ödev verdi yap da görim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2011       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bana hemen lazımya 163 yok
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2011       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bütün ülkeler halkın ihtiyaç duyduğu sağlıklı ve besleyici gıda maddelerini doğrudan veya dolaylı olarak sağlamakla yükümlüdür. Bu maddelerin çok çeşitli ve yüksek kalitede olması insan sağlığı açısından son derece önemlidir. İklim şartlarındaki değişimler, teknolojik yetersizlikler, çoğu gıdaların mevsimlik olması ve bunlarda oluşan doğal bozulmalar ülkelerin her an yüksek kalitede gıda maddelerini bulmalarını zorlaştırır. Bu nedenle tüm ülkeler, gıdaların bozulmadan uzun süre saklanabilmelerini sağlayacak gıda koruma yöntemleri üzerinde önemle durmaktadırlar. Bu amaca yönelik olarak tarihsel süreç içerisinde kurutma, tuzlama, mayalama, konserve gibi yöntemler oldukça yaygın bir şekilde kullanılmış ve halende kullanılmaktadır .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2011       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
geçmişten günümüze mikroskobik canlıların zararlı etkilerinden korunmak amacı ile geliştirilen yöntemler bulcam die canım çıktı nolur kısa bişee .. hı? Msn Grin 179 daki ödev
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mayıs 2011       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mikroskobik canlıların olduğu yere fazla ısı tutulmalı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2011       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hadi sizinki ödev ama bnmki performans ödevi yaa Msn Sad(

Benzer Konular

16 Mayıs 2016 / Misafir Cevaplanmış
31 Mart 2012 / Misafir Soru-Cevap
22 Şubat 2011 / tuareki Taslak Konular
28 Eylül 2011 / Misafir Soru-Cevap