Ziyaretçi
Şöyle açıklayayım.
Bundan 1 ay a yakın bir süre öncesinde bilgisayarımda yüklü olan bütün oyunları ( Warcraft Frozen Throne Online Defend of the Ancients - Max Payne vs..) hiç kasma sorunu yaşamadan oynayabiliyordum. Onun dışında internet sitelerinde dolaşırken bir kasma sorunu yaşamıyordum. Film indirirken ve izlerkende aynı şekilde. Fakat kız arkadaşımın pc kasasını düşürmesinden sonra bu yazdığım şeyler ve bir çoğu programlar vs vs kasmaya başladı. Tahammül edilemeyecek şekilde..
Kasa düştüğünde görüntü gitmişti. Ramlerin tekinde sorun yaratmış sanırsam ram in tekini çıkardığımda pc tekrardan çalışmaya başladı o ram in yerine 1gb lık ram daha taktım. Ekran kartı yla ilgili bir şüphem var ama delirmek üzereyim hiçbir cevap bulamadım neden böyle yaptığına dair. Belki siz bulabilirsiniz bilgisayar ve internet sistemim:
Intel Celeron Cpu 2.40 Ghz 1.50gb ram Geforce Fx5500 256 mb Renk Kalitesi En yüksek 32bit
İnternet Hızım TTNET ADSL 8mBit
Umarım tatminkar bir cevabınız olur. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar..
Bundan 1 ay a yakın bir süre öncesinde bilgisayarımda yüklü olan bütün oyunları ( Warcraft Frozen Throne Online Defend of the Ancients - Max Payne vs..) hiç kasma sorunu yaşamadan oynayabiliyordum. Onun dışında internet sitelerinde dolaşırken bir kasma sorunu yaşamıyordum. Film indirirken ve izlerkende aynı şekilde. Fakat kız arkadaşımın pc kasasını düşürmesinden sonra bu yazdığım şeyler ve bir çoğu programlar vs vs kasmaya başladı. Tahammül edilemeyecek şekilde..
Sponsorlu Bağlantılar
Intel Celeron Cpu 2.40 Ghz 1.50gb ram Geforce Fx5500 256 mb Renk Kalitesi En yüksek 32bit
İnternet Hızım TTNET ADSL 8mBit
Umarım tatminkar bir cevabınız olur. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar..