Ziyaretçi
arkadaşlar benim bir nokia e66'm var...komşumdada wireless var ondan şifreyi aldım telefonumdan güzel güzel giriyordum sonra bilgisayara bağladım telefonu internete bağlanmaya çalıştım bağlandım ama GPRS olarak yani hesabımdaki TL'lerim gitti ben ise telefonu wireless modem olarak kullanmak istiyorum yani telefonum komşumun wireless'ine bilgisayara bağlıyken bağlanacak böylece pc de bedava internete girebileceğim...ancak bunu bir türlü çözemedim hattı çıkardım mutlak bağlantıyı wireless yaptım vs bir türlü bağlanamadım illahada şebeke istiyor ne yapacağım lütfen yardım edin

N95 8GB'da
One Touch Access diye bir seçenek var. Abone olduğum internet paketi sayesinde modemim olmadan interneti kullanabiliyorum.
GSM operatörünüzün desteklediği internet paketlerinden birine abone olarak cep telefonunuzdan internete bağlanabilirsinzi.
One Touch Access diye bir seçenek var. Abone olduğum internet paketi sayesinde modemim olmadan interneti kullanabiliyorum.
Sponsorlu Baglantilar
GSM operatörünüzün desteklediği internet paketlerinden birine abone olarak cep telefonunuzdan internete bağlanabilirsinzi.