Arama

Warcraft Frozen Throne map hatası veriyor yardımcı olabilir misiniz?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 4 Temmuz 2011 Gösterim: 5.199 Cevap: 4
Guar_D - avatarı
Guar_D
Ziyaretçi
31 Temmuz 2010       Mesaj #1
Guar_D - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar bildiginiz gibi War3:Frozen Throne dota olarak yada farklı mapler uzerınden multıplayer yada kendınız oynayabılıyorsunuz...NaughtyBende bunun bır hayranıyım ve sureklı oynuyorum..Don't KnowBazı harıtaları acmaya calıstıgımda oyun kapanıyor yada LAN sayfasına gerı donuyor...Ekledigim bazı mapler ıse lıstede hıc gozukmuyor bıle...BilmemNeden olabilir? Nasıl bir cozum onerırsınız?Break
Yardımcı olan olmayan okuyan herkeze cok tesekkurler...
Sponsorlu Bağlantılar
Yardımlarınızı beklıyorum...Smiley32

bhuROCK - avatarı
bhuROCK
Ziyaretçi
1 Ağustos 2010       Mesaj #2
bhuROCK - avatarı
Ziyaretçi
Son çıkan pacth ı yükle.Senin patch ile harita uyumsuz olduğundan tekrar lan sayfasına dönüyor.Son çıkan patch 1.24e. Eğer dota haritalarında oynayacaksan dotanında 6.67c haritasını yüklemen lazım. Ama diyorsanki ben başka haritalarda oynayacağım o zaman ona uyumlu eski patchları yüklemen lazım.Yüklediğin haritaların listede görünmeme nedenide muhtemelen yanlış yere yüklüyor olman.
Sponsorlu Bağlantılar
Guar_D - avatarı
Guar_D
Ziyaretçi
2 Ağustos 2010       Mesaj #3
Guar_D - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bhuROCK adlı kullanıcıdan alıntı

Son çıkan pacth ı yükle.Senin patch ile harita uyumsuz olduğundan tekrar lan sayfasına dönüyor.Son çıkan patch 1.24e. Eğer dota haritalarında oynayacaksan dotanında 6.67c haritasını yüklemen lazım. Ama diyorsanki ben başka haritalarda oynayacağım o zaman ona uyumlu eski patchları yüklemen lazım.Yüklediğin haritaların listede görünmeme nedenide muhtemelen yanlış yere yüklüyor olman.

Son cıkan 1.24e i yukleme konusunda bıraz tereddutluyum cunku aynı sorunu olan bırcok arkadasım var. Ve yenı patchı yukleyenlerden yenı maplerın acıldıgı ama eskılerın acılmadıgı gıbı de olumsuz tepkıler aldım...SopaYükledigim haritaları hep aynı yere atıyorum ve dosyaların kımısını gosterıor kımısını gostermıor...Don't Know Cevabın icin sagol ama benim sorunum biraz daha karısık...Msn Happy))Kart
bhuROCK - avatarı
bhuROCK
Ziyaretçi
4 Ağustos 2010       Mesaj #4
bhuROCK - avatarı
Ziyaretçi
O zaman oyunu iki farklı yere kur ve birine yeni diğerine eski patchlerden birisini kur. Bu şekilde oyun oynama sorunun çözülür ama yüklediğin haritaların gözükmemesi olayına birşey diyemeyeceğim. İlginç bir durum. Ama indirdiğin haritaların uzantılarına falan dikkat et. Oyunun tanımadığı bir uzantı olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
patchi nereye atıoz
D