Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar öncelikle kolay glesin çok araştırdım internette en uygun fiyatına göre 3 tane ürün buldum alacağım 3 den birisini lütfen bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum birde öğrenmek sitediğim sizce KOdak mı Fujifilm i bunada bi açıklık getirirseniz çok mutlu oalcağım ya da sizin bana önereceğiniz varsa 200 ytl yi geçmeyecek şekilde ürün çok sevinirim ürünlerim aşağıda
1. Kodak Easyshare M381 = 190 YTL ürün linki = Kodak Easyshare M381 Dijital Fotoğraf Makinesi GittiGidiyor.com'da
2. KODAK C190 = 150 YTL ürün linki = KODAK EASYSHARE C190 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ GittiGidiyor.com'da
3. Fujifilm AV100 = 145 YTL ürün linki = Hepsiburada.com : Fujifilm AV100 12.2MP 2.7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi(HD Video Çe
1. Kodak Easyshare M381 = 190 YTL ürün linki = Kodak Easyshare M381 Dijital Fotoğraf Makinesi GittiGidiyor.com'da
2. KODAK C190 = 150 YTL ürün linki = KODAK EASYSHARE C190 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ GittiGidiyor.com'da
3. Fujifilm AV100 = 145 YTL ürün linki = Hepsiburada.com : Fujifilm AV100 12.2MP 2.7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi(HD Video Çe
Bir fotoğraf makinesi almadan önce makineyi ne için kullacağınızı belirlemelisiniz. Ara sıra mı fotoğraf çekeceksiniz yoksa fotoğraf çekimi konusunda uzmanlaşmak mı istiyorsunuz? Çektiğiniz fotoğrafları sadece bilgisayar ekranından mı izleyeceksiniz yoksa baskı almayı düşünüyor musunuz? Öncelikle bu ayrıntılara karar vermelisiniz, aksi taktirede ihtiyaçlarınızı karşılamayan bir fotoğraf makinesini ya da hiç kullanmayacağınız özellekleri olan bir fotoğraf makinesini gereksiz yere satın almış olursunuz,
Kaliteli diyorsunuz o halde dijital fotoğraf makinelerinde çözünürlüğü belirleyen ve kaliteyi doğrudan etkileyen makine içerisinde bulunan sensördür,göz önünde bulundurun.
Canon,Nikon güzel markalar...Ama 3 seçeneğin içinde Kodak Easyshare M381 tercihimdir.