Arama

Edebiyat öğretmeni olma koşulları nedir?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 28 Nisan 2014 Gösterim: 3.521 Cevap: 4
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2010       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesi öğrencisiyim. bölümüm çocuk gelişimi ama ben edebiyat öğretmeni olmak istiyorum. ne yapmam gerekiyor.
EN İYİ CEVABI kyle verdi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

meslek lisesi öğrencisiyim. bölümüm çocuk gelişimi ama ben edebiyat öğretmeni olmak istiyorum. ne yapmam gerekiyor.

Türk Dili ve Edebiyatı TS-2 puan türüyle öğrenci almaktadır. Meslek lisesi olduğunuz için Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü seçerseniz: alandışı tercih yapmış olursunuz. Bu yüzden de puanınız düşer. Sözel öğrencilerinin girebilecekleri bölüm sayısı sınırlı olduğundan ilk 15000 içerisinde olmalısınız. Tarih, coğrafya ve edebiyat derslerine çok çalışmalısınız.
Sponsorlu Baglantilar
kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
28 Eylül 2010       Mesaj #2
kyle - avatarı
VIP katekolamin
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Türk Dili ve Edebiyatı TS-2 puan türüyle öğrenci almaktadır. Meslek lisesi olduğunuz için Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü seçerseniz: alandışı tercih yapmış olursunuz. Bu yüzden de puanınız düşer. Sözel öğrencilerinin girebilecekleri bölüm sayısı sınırlı olduğundan ilk 15000 içerisinde olmalısınız. Tarih, coğrafya ve edebiyat derslerine çok çalışmalısınız.
Sponsorlu Bağlantılar
My one regret in life is that I am not someone else.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben imamhatip lisesi 2.sınıf ögrencisiyim..edebiyat ögretmeni olmak istiyorum imamhatipten edebiyat ögretmeni olunabiliyormuu??yardım istiyorum neler yapmam gerekiyo?kaç puan almam greerekiyo_?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ban türkçe öğretmenliği okursam edebiyat derslerine nasıl girerim ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2014       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesi mobilya bölümüyüm türk edebiyatı ögretmeni olmak için ne yapmam lazım...