Arama

Haberleşme ve basın hürriyeti, bilgi alma hakkı ile ilgili soruların cevapları nedir? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 28 Eylül 2013 Gösterim: 14.196 Cevap: 22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Eylül 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Haberleşme Hürriyrtinin Anayasal Güvence Altına Alınmasının Bİze Faydası,Daha Çok Haberleşme Aletleri Kullanarak İsteklerimizi Ve İhtiyaçlarımızı Daha Kolay Ve Çabuk Yerine Getirmemizi Sağlamasıdır.Mesela Acil Ambulans Lazım Olduğunda Telefonla Ambulansa Ulaşabilir Ve Şikayetlerimizi Dile Getirebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Saygılarımla...
!!!Mt2 Tr Odin rocKing05 Pm ye Açığım!!!
ZorCiciw - avatarı
ZorCiciw
Ziyaretçi
3 Ekim 2011       Mesaj #12
ZorCiciw - avatarı
Ziyaretçi
bir şey sormak istiyorum 7. sınıfa mı gidiyosun antalyada ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Haberleşme hürriyetinin anayasal güvence altına alınması insanların pekçok haberleşme araçlarına sahip olmasını sağlayarak çevremizde veya baska yerlerde her türlü yardım,iletişim vb olayları öğrenebiliriz.Örneğin bir hastanede kana ihtiyaç olunduğu bir haberleşme aracılığıyla dünyaya yayılıyor.Daha sonra kanı uyuşan gidip kan veriyor.Eğerki bu haberleşme hürriyeti güvence altına alınmasaydı o haberleri bilemezdik ve kana ihtiyacı olan ölürdü.

Teşekkürleriniz için şimdiden bişi dii diyorum.

Kaynak: Haberleşme ve basın hürriyeti, bilgi alma hakkı ile ilgili soruların cevapları nedir?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Özgür nasın nedir???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Haberleşme hürriyetinin anayasal güvence altına alınması insanların pekçok haberleşme araçlarına sahip olmasını sağlayarak çevremizde veya baska yerlerde her türlü yardım,iletişim vb olayları öğrenebiliriz.Örneğin bir hastanede kana ihtiyaç olunduğu bir haberleşme aracılığıyla dünyaya yayılıyor.Daha sonra kanı uyuşan gidip kan veriyor.Eğerki bu haberleşme hürriyeti güvence altına alınmasaydı o haberleri bilemezdik ve kana ihtiyacı olan ölürdü.

Teşekkürleriniz için şimdiden bişi dii diyorum.

Kaynak: Haberleşme ve basın hürriyeti, bilgi alma hakkı ile ilgili soruların cevapları nedir?

16 Saat Önce #14 (mesaj-linki)
Misafir
Özgür nasın nedir???

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
özgür basın kavramı nedir!!! lütfen cevabı yazın öğretmen soracak bana
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
özgür basın kavramı ne demek
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu benim ödev bana yardım edin daha ayrintili bilgiler yazin lütfen ben çok sevinir yazarsanız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yardım sorunun cevabı nedir ?haberleşme hürriyetinin anayasal güvence altına alınması toplumumuza ne gibi faydalar saglamıstır?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
anayasamızın 28.maddesi ile doğru bilgi almak hakkı arasında ne ilişki vardır