Arama

Sanalika neden kapatıldı? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 14 Nisan 2014 Gösterim: 12.491 Cevap: 33
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sanalikaya oyunika.com.tr diye girilebiliyor
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Msn Sad üzügünüm SANALİKA YA WIP OLCAKTIM AMA SANALİKA KAPANDI

Sponsorlu Bağlantılar

-ÜZGÜNÜM ßßY İNŞALLAH AÇILIR..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
açılacakmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Keşke kapatılmasaydı çok güzel bir oyundu ama neyse inşallah açılır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar sanalika tam olarak kapanmış değil. Belirli bir süre için kapatılmış durumda. Sanalikanın kapanması çok kötü bişi oldu bence. Bende bu oyunu çok fazla oynuyordum. Bazı ahlaksızlar yüzünden kapatılması kötü oldu. Biz mağdur durumda kaldık. Msn SadMsn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence kapatılmaı iyi olmadı ama ir başka yerdende iyi oldu ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yhhaa nié kapatıLdı ki Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sanalikada herkese saygı duyalım lütfen bir daha kapanmasın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaaa siz kapandı sanın Sanalika - Eğlenceye Katıl a girin görün yakında açılacak yani sevinenler okadar çok sevinmeyin sanalika severler için de bir haberim var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanalika kısa bir süre içinde açılacak ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz benim 1 arkadaşlık 1 bronz 1 de altın vipim vardı ama onların süresi durmuş tekrar kullanabileceğiz bunları bu mesaj oyunstüdyosu.com dan alıntıdır (kurallar ve açılacağına dair sözleri)

Sanalika.com hakkında verilen "tedbiren erişime engelleme" kararı, yapılan inceleme sonucunda herhangi bir uygunsuz içerik bulunmadığının belirlenmesiyle kaldırılmıştır.
Üç yıla yakın bir süredir sizlerle olan Sanalika, bundan sonra daha duyarlı ve güvenli bir şekilde hizmet vermeye devam edecektir. Sanalika dünyalarındaki çocuk kullanıcılar, artırılmış ebeveyn kontrolü, geliştirilmiş uygunsuz içerik filtresi ve zaman planlamayla artık daha da güvende olacak.

Sanalika'yı yalnız bırakmayıp her aşamada yardım ve desteğini esirgemeyen kullanıcılarımıza, bilişim ve oyun sektörünün temsilcilerine, Telekomünikasyon Daire Başkanlığı yetkililerine, tüm ekibimize, danışmanlarımıza ve ilgili tüm kişilere teşekkür ederiz.

Biz Sanalika'yı sizler için tekrar hazırlarken, yeni platformumuz PETePET'e göz atabilir, yeni bir maceraya başlayabilirsiniz.

En kısa sürede görüşmek üzere,

OyunStudyosu Ltd. Şti hepsini buradan öğrendim Msn Grin işte bukadar üzülmeye hiç gerek yokmuş demekki demi Msn Grin yaşasın sanalika
TaTlI - avatarı
TaTlI
Ziyaretçi
12 Mart 2011       Mesaj #20
TaTlI - avatarı
Ziyaretçi
aRKaDaSLaR SaNaLiKa aCıLaCaK mı?(wm)