Ziyaretçi
performans ödevi:Bulunduğunuz şehirden,aşağıdaki şehirlerle hangi ulaşım türleri kullanarak gidileceğini araştırınız. Araştırma sonuçlarını süre ve ekonomi yönünden karşılaştırarak bir tabloda gösteriniz ve yorumlayınız (ANKARA,ANTALYA,ERZURUM,İSTANBUL,TRABZON) yardım edermisiniz ? yarına yetiştirmem lazım bulamıyorum
Merhaba ;
Yardım etmeye çalışacağım fakat ödev adında anlaşılacağı üzere performans ödevi sizde gördüğüm kadarı ile son güne bırakmışsınız . Ne kadar itinalı bir ödev olur bilemiyorum ama en azından birkaç öneride bulunayım , deneyin .
Ankara
Antalya
Erzurum
İstanbul
Trabzon
Ek olarak nerede yaşadığınızı ve öğrenim durumunuzu yazmış olsaydınız daha güzel bir sonuç verebilirdim size .
Yaşadıgınız şehir ile bu şehirler arasındaki uzaklıklara bakın internet yardımı ile .
Sonrasında ;

Örnek olarak bu tablo gibi bir tablo çizin .Sağ tarafa şehirleri , sol tarafa ise Ulaşım türü * , Ekonomik sonucu* , Zaman Dilimi* şeklinde bölmeler ayırarak sonuçları yazın . En azından kafanızda bir yöntem oluşturursunuz düşündüğünüz takdirde .Kolay gelsin , iyi çalışmalar :)
Sponsorlu Baglantilar
Ankara
Antalya
Erzurum
İstanbul
Trabzon
Ek olarak nerede yaşadığınızı ve öğrenim durumunuzu yazmış olsaydınız daha güzel bir sonuç verebilirdim size .
Yaşadıgınız şehir ile bu şehirler arasındaki uzaklıklara bakın internet yardımı ile .
Sonrasında ;
Örnek olarak bu tablo gibi bir tablo çizin .Sağ tarafa şehirleri , sol tarafa ise Ulaşım türü * , Ekonomik sonucu* , Zaman Dilimi* şeklinde bölmeler ayırarak sonuçları yazın . En azından kafanızda bir yöntem oluşturursunuz düşündüğünüz takdirde .Kolay gelsin , iyi çalışmalar :)