Arama

Arkadaşımı istemeden kırdım, bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Güncelleme: 29 Haziran 2012 Gösterim: 5.203 Cevap: 6
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben nişanlıyım ve benım nıanlımın 7senelık ıkı arkadası var bunları bende zamanla tanıdım ve benımde arkasdım oldular ama ben bır hata yaptım karsımdakı kız arkadasım ıcın sevgılısıne kotu konusmalar yaptım onun yaptıklarına karsı bır ıntıkamdı ama pişman oldum bunu herseferınde kıza soyledım bagısladı benı ama eskısı kadr samımı degıldı sonra bu ıkı sevgılı ayrıldılaar tam 7ay ayrı kaldılar ben ıkısıylede gorusmeye devam ettım kız cok uzgundu hep yanında olmaya çalıstım .erkek arkadasıda cok sevıyordu kızı ama kız gururundan donmuyordu bende erkek arkadasıyla benımde arkadasım facede guler konusur sakalasırdık bana cok kez kız ayarla yok ben su kızı buldum adı demet onunla evlenıcem gorusucem gıbı konusmalar yapıyorduk gecen guntekrar barısmıslar ve kız sevgılısının facesınde bu butun konusmaarımızı gormus bana etmedıgı hakaret etmedıgı kufur kalmadı ama o artık hayatında yokken bukadar rahat konusabılıyoduk
arkamdan kuyumu kazdın dıye msjlar attı hıc bısey yapmadım ona karsı bu durumu nasıl duzeltıcem erkek arkadasının yaptıkları bana patladı hakkımı helal etmem dıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
SlaYeR - avatarı
SlaYeR
Ziyaretçi
5 Ağustos 2011       Mesaj #2
SlaYeR - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaş hayat hıkayen çok acayip geldı bana kusuruma bakma ama.Bbirinin kalbini öle kırnında hemen düzelmez biraz düzelmesini beklemen lazım bırak önce bi kafasını dinlesin sonra gerisi gelir zaten kırık kalpte düzelir ama izi hep orada kalır.

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
5 Ağustos 2011       Mesaj #3
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Anladığım kadarıyla 2 arkadasın varmıs aynı zamanda sevgililermis ve bir süre sonra ayrılmıslar ama sen her ikisiylede arkadaslığına devam etmissin.

Bu zaman içinde hem kız olan arkadasına destek verirken hemde erkek olan arkadasın için ona yeni kızlar bulmaya çalısmıssın.
Neticede yanlıs yapmıssın bu yaptığını asla unutmaz,sen artık bi hainsin,arkadan is çevir sonrada nasıl düzelir diye düsün dur.

Seni belki zamanla affeder konusabilirsiniz tekrar arakdaslığınız devam edebilir zira arakadaslığınızı sadece bir menfaat birlikteliği olarak değerlendirme...Msn Grin Ama bu yaptığını unutacağını hiç sanmıyorum.Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
5 Ağustos 2011       Mesaj #4
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Hata sende. inş. kısa sürede affeder. Zamana bırakmalısın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim çok sevdigim iki arkadaşım var. 3 yıldır arkadaştık ve hiç kavga etmezdik. ama bir gün bu arkadaşlarımın hiç sevmedikleri bir arkadaşlarıyla arkadaş oldum ama yinede o iki arkadaşımla aram açılmadı . en sonunda beni o iki arkadaşımdan ayırdı ve şu anda beni aralarına almıyorlar.
feyzanur g - avatarı
feyzanur g
Ziyaretçi
2 Haziran 2012       Mesaj #6
feyzanur g - avatarı
Ziyaretçi
benim iki arkadaşım var ve bunlarla çok iyi arkadaştık ama bir gün bir arkadaşım bizim aramızı açtı .şu anda da arkadaşlarım bena küsler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence senin hatan var tabii ki onun da sana darilmaga hakki var.Ama hakiki arkadaslar bir-birlerine kiyamazlar.Seninle uzun sure konusmasa da zamanla unutucak ve hayatinizda sizin arkadasliginiz icin yeni bi sayfa achicak.

Benzer Konular

1 Mayıs 2015 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
11 Aralık 2014 / CrAzY GhOsT Soru-Cevap
25 Ocak 2015 / punk cadı Soru-Cevap
8 Nisan 2013 / esolos Soru-Cevap