Arkadaslar Ben Format Attım Ve Yanlıslıkla Administratorü Gizli Yapıp Kendi Otrumumu Sıradan Bir Oturum Yaptım Ve Bunun İçin Her Programı Açtığımda Bu Program Kurulurken Yönetici Olarak Otrum Açılmış Gerekmektedir Sorunumu Çözenlere +Repp
Arkadaş bak şimdi başlat a tıkla ordan denetim masası de kullanıcı hesapları ve aile koruması na tıkla bende en üsttesendeki yerini bilmem ama orada bir yerdeKESİNLİKLEolması lazım ordan Hesap Türünüzü Değiştirin de hemen yönetici ve standart kullanıcı yazacak.Hadi sana iyi şanslar olursa +rep'i hor gorme bari olmazsa başka bir şekilde bakmak lazım.
Baslat'a tıkla arama çubuğuna ''Çalıştır'' yaz Aç kısmına ''control userpasswords2'' komutunu yaz çıkan pencerede Gelismis tekrar Gelismis soldan Gruplar ''Administrators'' sağ tıkla Gruba Ekle de çıkan pencerede seç ve Tamam de bu kadar.
Bu islemi normal açılısta gerçeklestiremiyorsan Güvenli Mod da yap.
Güvenli Mod a giris PC reset at ve sürekli olarak klavyeden F8 tusuna bas gelen ekranda Güvenli Mod'u seçip giris yapabilirsin.
Arkadaslar Ben Format Attım Ve Yanlıslıkla Administratorü Gizli Yapıp Kendi Otrumumu Sıradan Bir Oturum Yaptım Ve Bunun İçin Her Programı Açtığımda Bu Program Kurulurken Yönetici Olarak Otrum Açılmış Gerekmektedir
uğraşmak istemiyorsan tekrar format atmanı öneririm. ama atmazsan bilgisayarı cd'den çalışan bir live cd ile aç. o zaman bütün dosyalarını görebilirsin ve kullanıcı hesaplarını bulup sil.