Arama

Foruma gönderdiğim mesajların rengini nasıl düzenlerim?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 8 Ağustos 2011 Gösterim: 1.144 Cevap: 1
SlaYeR - avatarı
SlaYeR
Ziyaretçi
8 Ağustos 2011       Mesaj #1
SlaYeR - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar uraştım uraştım olmuyor hiçbirşeye tıklamadan konularda yaptıım mesajları nasıl mavi renkte yazabilirim sürekli üstten tıklamak zorunda kalıyorum.Ve ne yalan solemeli mavi renk olmadan duramıyorum Msn Grin.Yardım ederseniz çok seviniceğim.Şimdiden çok teşekkürler
EN İYİ CEVABI Efulim verdi
Alıntı
SlaYeR adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar uraştım uraştım olmuyor hiçbirşeye tıklamadan konularda yaptıım mesajları nasıl mavi renkte yazabilirim sürekli üstten tıklamak zorunda kalıyorum.Ve ne yalan solemeli mavi renk olmadan duramıyorum :D.Yardım ederseniz çok seviniceğim.Şimdiden çok teşekkürler

Forum standardı belli.Bizler de her defasında bu ayarlamaları yapıyoruz:)
Sponsorlu Baglantilar
Gönderdiğiniz font ve yazı tipini her mesajda kendiniz ayarlamanız gerekiyor.Sadece Chat box'taki yazı tipi ve rengini sabit ayarda tutabilirsiniz.
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
8 Ağustos 2011       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
SlaYeR adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar uraştım uraştım olmuyor hiçbirşeye tıklamadan konularda yaptıım mesajları nasıl mavi renkte yazabilirim sürekli üstten tıklamak zorunda kalıyorum.Ve ne yalan solemeli mavi renk olmadan duramıyorum Msn Grin.Yardım ederseniz çok seviniceğim.Şimdiden çok teşekkürler

Forum standardı belli.Bizler de her defasında bu ayarlamaları yapıyoruzMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Gönderdiğiniz font ve yazı tipini her mesajda kendiniz ayarlamanız gerekiyor.Sadece Chat box'taki yazı tipi ve rengini sabit ayarda tutabilirsiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...