Arama

Makinistlik hakkında bilgi verir misiniz?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 20 Şubat 2012 Gösterim: 3.097 Cevap: 4
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben makinist olmak istiyorum ama kırıkkale teknik ve endüstri meslek lisesinin teknik lisesinin endüstriyel otomasyon bölümünü okuyorum ilerde hangi üniversiteye gidip makinist olabilirim
EN İYİ CEVABI nicely verdi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben makinist olmak istiyorum ama kırıkkale teknik ve endüstri meslek lisesinin teknik lisesinin endüstriyel otomasyon bölümünü okuyorum ilerde hangi üniversiteye gidip makinist olabilirim

makinist olmak için endüstri meslek lisesi veya teknik lise makine bölümünü okumak lazım.ondan sonra 2 yıllık raylı sistemler bölümünü okumak lazım makine bölümünü.
linki inceleyiniz geniş bilgi için umarım işinize yarar
Sponsorlu Baglantilar
Mühendis, Mimar, Şehir Plancısı, Bölge Plancısı, Avukat, Jeolog, Hidrobiyolog, Hidrolog, Jeomorfolog, Fizikçi, Matematikçi, İstatistikçi, Yöneylemci, Ekonomist, Kimyager, Heykeltıraş, Arkeolog, Astronom, Kaptan, Veteriner, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Psikolog, Sosyolog, Bakteriyolog, Fizyoterapist, Diyetisyen, Pedagog, Çocuk Gelişimcisi, Sağlık Fizikçisi, Kütüphaneci, Mütercim, Antrenör, Öğretmen, Kameraman, Sinema TV Uygulayıcısı, Programcı, Sağlık Teknikeri, Odyometri Teknikeri, Tıbbi Teknolog, Tekniker, Teknik Ressam, Grafiker, Resteratör, Teknisyen, Rasatçı, Ressam, Makinist,Matbaacı, Gemi Adamı, Fotoğrafçı, Dekoratör, Desinatör, Çocuk Eğitimcisi, İmam, Hemşire, Sağlık Memuru, Ebe, Laborant, Hayvan Sağlığı Memuru, Sağlık Teknisyeni, Veteriner Sağlık Teknisyeni.
ayrıca bunu inceleyiniz 2011
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
21 Ağustos 2011       Mesaj #2
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı

makinist olmak için endüstri meslek lisesi veya teknik lise makine bölümünü okumak lazım.ondan sonra 2 yıllık raylı sistemler bölümünü okumak lazım makine bölümünü.
linki inceleyiniz geniş bilgi için umarım işinize yarar
Sponsorlu Bağlantılar
Mühendis, Mimar, Şehir Plancısı, Bölge Plancısı, Avukat, Jeolog, Hidrobiyolog, Hidrolog, Jeomorfolog, Fizikçi, Matematikçi, İstatistikçi, Yöneylemci, Ekonomist, Kimyager, Heykeltıraş, Arkeolog, Astronom, Kaptan, Veteriner, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Psikolog, Sosyolog, Bakteriyolog, Fizyoterapist, Diyetisyen, Pedagog, Çocuk Gelişimcisi, Sağlık Fizikçisi, Kütüphaneci, Mütercim, Antrenör, Öğretmen, Kameraman, Sinema TV Uygulayıcısı, Programcı, Sağlık Teknikeri, Odyometri Teknikeri, Tıbbi Teknolog, Tekniker, Teknik Ressam, Grafiker, Resteratör, Teknisyen, Rasatçı, Ressam, Makinist,Matbaacı, Gemi Adamı, Fotoğrafçı, Dekoratör, Desinatör, Çocuk Eğitimcisi, İmam, Hemşire, Sağlık Memuru, Ebe, Laborant, Hayvan Sağlığı Memuru, Sağlık Teknisyeni, Veteriner Sağlık Teknisyeni.
ayrıca bunu inceleyiniz 2011
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben kırıkkale meslek lisesi teknik lise endüstriyel otomasyon alanında okuyorum
aceba makinist olabilirmiyim
beni biraz aydınlatabilirmisiniz?
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
22 Ağustos 2011       Mesaj #4
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

ben kırıkkale meslek lisesi teknik lise endüstriyel otomasyon alanında okuyorum
aceba makinist olabilirmiyim
beni biraz aydınlatabilirmisiniz?

Nasıl Makinist Olunur

Bu ünvanı almak için işe girdiğinizde staj döneminizi tamamladıktan sonra yardımcı makinist kursu sırasıyla dizel ana hat ve elektrikli kursunu başarıyla bitirmeniz staj sürelerini tamamlamanız en az 5 yıl almaktadır...

MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER

Makinist olmak isteyenlerin;
- Göz-el ve ayaklarını eşgüdüm halinde kullanabilen,
- Uyarıcılara çok çabuk tepki verebilen,
- Belli bir anda bir çok şeyi algılayabilen,
- Dikkatli, sorumlu, soğukkanlı,
- Renkleri ayırdedebilen,
- Bedence sağlam, ruh sağlığı yerinde,
- Makinelerle uğraşmaktan hoşlanan ve mekanik yeteneği olan
kimseler olmaları gerekir.

Kaynak
Sen sadece aynasin...