Arama

Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy sevgili olabilirler mi?

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 42.705 Cevap: 68
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ağustos 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hazal kaya ve çağatay ulusoy ilerideki zamanda aşk yaşayabilirmi sizce
EN İYİ CEVABI LaleZaR verdi
Manken ve oyuncu olan bir sevgilisi olmasını istemediğini belirten Çağatay Ulusoy " Büyük konuşuyorum evet. Allah belamı versin bir tane manken oyuncu sevgilim olmayacak. Rol gereği bile olsa bir erkekle öpüşmeleri, bir erkekle verdikleri samimi pozlar beni rahatsız eder. Benim dokunduğum beraber uyuduğum insana kimse dokunmamalı. İlişki bazında bu piyasada temiz kalmak zor. Manken'le oyuncuyla hayatta işim olmaz" şeklinde konuştu.
Çağatay Ulusoy 'un özel hayatı hakkında yaptığı bu açıklama yakışıklı oyuncunun hayranlarını rahatlattı. Hayranları Ulusoy 'a o kadar bağlanmış ki, genç oyuncunun bir sevgilisi olması fikrine pek sıcak bakmıyorlar.
Sponsorlu Baglantilar

AMA İKİSİNİ ÇOK YAKIŞTIRIYORUM (Y) :)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2011       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hazal kaya ve çağatay ulusoy ilerideki zamanda aşk yaşayabilirmi sizce

Bence evet hem çok yakışıyolar bir birlerine umarım onları sevgili olaraq görmek bize nasib olur hem dizide hem hayatda Hazal Çağatay ile sevgili olsa her saferinde gözlerinin önünde olurlar
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
faxo1297 - avatarı
faxo1297
Ziyaretçi
10 Eylül 2011       Mesaj #3
faxo1297 - avatarı
Ziyaretçi
Bence magazincilerin işi ne bir çift daha girmiş olur bu nedenle magazin programları için düşünürsek rating ler artar bnce ama gerçekten yakışan bir çiftler dizide de
LaleZaR - avatarı
LaleZaR
Ziyaretçi
10 Eylül 2011       Mesaj #4
LaleZaR - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Manken ve oyuncu olan bir sevgilisi olmasını istemediğini belirten Çağatay Ulusoy " Büyük konuşuyorum evet. Allah belamı versin bir tane manken oyuncu sevgilim olmayacak. Rol gereği bile olsa bir erkekle öpüşmeleri, bir erkekle verdikleri samimi pozlar beni rahatsız eder. Benim dokunduğum beraber uyuduğum insana kimse dokunmamalı. İlişki bazında bu piyasada temiz kalmak zor. Manken'le oyuncuyla hayatta işim olmaz" şeklinde konuştu.
Çağatay Ulusoy 'un özel hayatı hakkında yaptığı bu açıklama yakışıklı oyuncunun hayranlarını rahatlattı. Hayranları Ulusoy 'a o kadar bağlanmış ki, genç oyuncunun bir sevgilisi olması fikrine pek sıcak bakmıyorlar.

AMA İKİSİNİ ÇOK YAKIŞTIRIYORUM Msn Up Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ekim 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bencede yakışıyorlar filmdeki gibi olabilirler
emir ferihaya evlenme teklifii açmalı
Leyla123456 - avatarı
Leyla123456
Ziyaretçi
3 Kasım 2011       Mesaj #6
Leyla123456 - avatarı
Ziyaretçi
Bencede hem cok yakisiyorlar dua ediyorum kavusarlar insallah ÇAGATAY ULUSOY VE HAZAL KAYA SIZE DANISIYORUM SIZ BIRBIRINIZ ICIN YARATILMIS SINIZ IKINIZ SEVGILI OLMALISINIZ LUTFEN CAGATAY VE HAZAL YASLI KISILERLE SEVGILI OLMAYIN !!!! SIZ IKINIZ SEVGILI OLMALISINIZ NEYSE OPUYORUM BY BY !!!!! SOYLEDIKLERIMI UNUTMAYIN. !!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2011       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy sevgili olmazlar yani bu olasılık çok düşük. Çünkü benim aldığım bir dergi de Çağatay Ulusoy ile yapılmış bir röportaj vardı ve orada Çağatay Ulusoy iş hayatımla özel hayatımı asla karıştırmam. Şöhretimle ilişki yaşamam diyor Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya lütfen çıkın hazal kaya ve çağatay ulusoy çok yakışıyorsunuz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bencede çağatayla hazal kaya kesınlıkle sevgılı olmazlar . Dizide birbirlerine cok yakısıyorlar fakat acaip derecede aralarında boy farkı var.. Msn Grin çağatayın söyledıgı sözlerı cok anlamlı buldum bu meslek hayatında baskasıyla biçimsiz rollerde oynayan bir kadınla ilişki kurması ya da evlenmesı cok ıgrenc bişey .. demek kı aile terbiyesi cagatay ulusoya son derece ıyı verılmı . Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2011       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dizi askı gercege dönüşse o kadar güzel olur. çağatay dengi varken büyüğüne ne grk var sevgilinin. sen türk halkını dinle Msn Happy hazal ve çağatay