Arama

Klavyemin tuşları yanlış yazıyor, nasıl düzeltebilirim?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Mart 2014 Gösterim: 4.947 Cevap: 4
Chelsea_Eny - avatarı
Chelsea_Eny
Ziyaretçi
16 Aralık 2011       Mesaj #1
Chelsea_Eny - avatarı
Ziyaretçi
benim durumum cok farkli klavyemin tuslari yanlis yaziyor su an ekran klavyesiyle yaziyorum. mesela a veya s ye bastigimda sa yaziyor x a da z ye bastigimde xz yzior

not klavyemin ustune az miktarda cay dokuldu.
yardim !!!
EN İYİ CEVABI SaKLI verdi
Klavyenizdeki tuşların yerlerini fotoğraf çekerek belirledikten sonra hepsini tek tek çıkarıp klavyenizin içini "alkol veya uçucu bir maddeye batırılmış bezle" siliniz bir süre kurumasını bekleyiniz (saç kurutma makinesinden yardım alabilirsiniz :) ). Herhangi bir ıslaklık veya yapışkanlık kalmamasına dikkat ediniz. Daha sonra çıkardığınız tuşlarıda temizleyip kontrol ettikten sonra yerlerine takın. Klavyeniz hala yanlış komut algılıyorsa bir servise gösterin.
Sponsorlu Bağlantılar
By ShadoW - avatarı
By ShadoW
Ziyaretçi
16 Aralık 2011       Mesaj #2
By ShadoW - avatarı
Ziyaretçi
Cay Dokulmuse yapacak tek birsey var oda yeni bir klavye almak . Benım basımada cok geldı kurutmaya silmeye temızlemeye calistim ama pek yararını gormedım hata hic gormedım ..
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
SaKLI - avatarı
SaKLI
VIP VIP Üye
17 Aralık 2011       Mesaj #3
SaKLI - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Klavyenizdeki tuşların yerlerini fotoğraf çekerek belirledikten sonra hepsini tek tek çıkarıp klavyenizin içini "alkol veya uçucu bir maddeye batırılmış bezle" siliniz bir süre kurumasını bekleyiniz (saç kurutma makinesinden yardım alabilirsiniz Msn Happy ). Herhangi bir ıslaklık veya yapışkanlık kalmamasına dikkat ediniz. Daha sonra çıkardığınız tuşlarıda temizleyip kontrol ettikten sonra yerlerine takın. Klavyeniz hala yanlış komut algılıyorsa bir servise gösterin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen SaKLI; 17 Aralık 2011 02:16
..
Chelsea_Eny - avatarı
Chelsea_Eny
Ziyaretçi
30 Ocak 2012       Mesaj #4
Chelsea_Eny - avatarı
Ziyaretçi
Bir sorunum daha var bu çay döküldükten bayağı sonra oldu ş harfine basınca ,ş yazıyor noktaya basamıyorum çünkü basınca bir program çalışıyor
İ harfine basınca da tam ekran oluyor yapış,kan tuşlardan mıdır diye düşündüm fakat değil yardım edin Msn Sad
Son düzenleyen Chelsea_Eny; 30 Ocak 2012 18:46 Sebep: Ekleme
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2014       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bana da ayni durum oldu malesef benimki nin ustune birsey dokulmedi ama i harfini [ olarak gosteriyor [suan eran klavyesiyle yaziyorum] ayrica 11, harfi de yazmiyor noktayi da