Arama

ALS ve Askeri Lise ile ilgili sorularımı cevaplar mısınız?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 21 Ekim 2012 Gösterim: 1.259 Cevap: 3
BlackHawk - avatarı
BlackHawk
Ziyaretçi
28 Ocak 2012       Mesaj #1
BlackHawk - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Yardımcı Olursanız çok sevinirim ;

Sponsorlu Bağlantılar
ALS sınavı bu sene ne zaman ?
Başvurular ne şekilde yapılacak ?
ALS den sonraki Spor Sınavında ve diğer aşamalarda neler yaptırıyorlar?
Havacılık ile ilgili bir liseye gitmek için ortalama kaç olması lazım?
Bu sınavda SBS puanını dikkate alıyorlar mı ?

Sorularım bu kadar lütfen yardımcı olun ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mayıs 2012       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle Hepinize İyi Günler Dilerim Arkadaşlar...
Benim Sorunum şu askeri liselerde okul hayatına disiplin siciline işlenmiş cezalardan dolayı alımlar kapatılıyor 2013 senesinde kkk girmeyi düşünüyorum çok yüksek bir ihtimalle sorum şu olcak olayı ben size anlatayım Bugun Okulda Beni Bazı Arkadaşlarım Gaza Getirdi Aynı sınıfımda olan cılız bir çocuguda gaza getirdi ve bizi kavga ettirdiler dalmıyım dalmıyım dedim en sonunda 7-8kere kafayı geçirdim ama ilk attıgım kafa aşırı sertti baya bir aşırıya kaçmıştı bu sebebten 1nci olarak çocugun kafası tam anıl kısmı çok feci derecede kızarmıştı ve gözleri doldu hafiften acıdan ağladı üstüne 7-8kere daha vurdum daha sonra hocalar hemen müdale etti müdüre fln götürdü müdür dedi snn sicile işledim snn bittin olm dedi artık askeri lise giremezmiyim bu çocugu dövdügümdn daha öncede baya böyle olaylarım oldu ağlatmalı yavaş şakalı degil lütfn yorumları alayım eouklda göremedim ayrıca takdir alıorum blki yazmama ihtimalı varmııdrı yazarsada nerden görürrüm birde bana dedi yarın gelme okula sana 1günlük uzaklaştırma verdim geçen senede kızın gözüne yumruk attım anlıcanız akıllanamıyorum pff Lütfn Yorum Esirgemeyin İyi Günler Şuan 7nci Sınıftayım 8gün sonra 8nci sınıfa geçiorum diplomayla Msn Grin KÖTÜ OLDU BU KAVGA YORUMLARI ALAYIM...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2012       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2013 yılındsa kızlart alsye girebiliyor mu ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben 6 ay sonra ALS ye gireceğim mesela kazanamadım geri SBS ye girebilirmiyim çok merak ediyorum lütfen Msn Happy