Ziyaretçi
Arkadaşlar Benim Ailem biraz Sorunlu Annem le babam olsun abimle babam olsun Her Ay Bi Tartışma Bi Kavga Bi Yumruk Bi Ara Ayrılacak Duruma Geldiler . Ve Ben Dayanamayıp Polise İhbar Ettim Benim Babam Bir Alkolik . Heralde Ben 1 . ci Sınıfa Giderken Bile Rakı İçiyordu Annemin Çalışmasına İzin Vermiyordu Bir Gün Abim Babam Annem Dayım Gil Filan Kapı Pencere Koymadı Her Yer Kırıldı . Kapı Desen Kapı Pencere Desen Pencere yani Anlıyacağınız hiç Birşey Koymadılar İşte Ozamanda Ayrılma Noktasına Geldiler Polisi Ben Aradım İşte Babam Kör Kütük Sarhoş İçip İçip Gelirdi Aileme sataşırdı İşte BEn Daha Küçüğüm 6 - 7 yaşlarında felan . Sonra İşte O Günden Sonra Mamak İlçesine Yerleştik Ordada Bi Tatsızlık Yaşandı İşte Abim Esrar İçiyormuş Babam Bunu Öğrendi Felan Yine Bir Kavga çıktı bir Dükkan Açtık Dükkana Gelmiyordu Çok uyuyordu Bi ARada Onun Yüzünden Kavga Çıktı Ve Benim Artık psikolojim Alt Üstü olmuştu Size Ne Bileyim Hep Aklım Annemde Kalıyordu Bu Akşam Ne Olacak Kavga Çıkacakmı Paramız Mı Yok Yarın Okul Hiç Düşünmüyordum Nerdeyse Hiç . Okula Gitmek İstemiyordum Derslerden Birşey Anlamıyordum Şuan 7.ci Sınıfa Gidiyorum 5 tane 1 İm Var Çalışsamda Yapamıyorum Çalışmasamda Ot Gibi Yaşıyorum Benim Hayatım Darma Duman Oldu halüsinasyonlar Görmeye Başladım Her Zaman Ağlıyacak Duruma Geliyorum Saçma Sapan Duygular Yaşıyorum Deli Gibiyim Bunları Anneme Söylemeye Okuldaki Rehber hocasına Söyliyemiyorum İlk Defa Size Açıldım Arkadaşlar Ne Yapsam Ne Etsem Bir Türlü Kurtulamıyorum Bu Aralar Fazla Sıkışığız psikiyatri Felan Gitme Durumum Yok . Anlıyacağınız Hiç Gidemicem Ve Böyle Hiç Birşeyden Anlamıyacağım anlamıyorum da . Benim Psikolojim Küçüklükten Beri Var Hep Uyumak İstiyorum Hiç Uyanmak İstemiyorum İntihara Kalkışmak İstedim Yapamadım Arkadaşlar Bunun Bir Çözümü Yokmu Lütfen arkadaşlar ... Kafayı Yicem Lütfen 1 Kez Okuyun
Sponsorlu Bağlantılar