Arama

Postmaster Delivery Mailbox ile ilgili sorunumu çözmemde yardımcı olur musunuz?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 15 Mayıs 2012 Gösterim: 1.794 Cevap: 5
Theyamak - avatarı
Theyamak
Ziyaretçi
14 Mayıs 2012       Mesaj #1
Theyamak - avatarı
Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar Postmaster Delivery Mailbox kutum şişiyor 3000 mailde dolu gösteriyor mail gönderimi yapabiliyorum ama mail alamıyorum hata veriyor mail paneline girerek mailleri siliyorum ama silindikten sonra %70 inin hala dolu olduğunu ve kısa sürede yine şişiyor mailler otomatik olarak 3 günde bir siliniyor bunu 1 güne indirdiğimdede aynı sorunla karşılaşıyorum bir yardım edebilirmisiniz... Msn Cry
Sponsorlu Bağlantılar
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
15 Mayıs 2012       Mesaj #2
asla_asla_deme - avatarı
Hata Mesajı Nedir? Görsel Olarak Gösterirmisiniz...
Sponsorlu Bağlantılar
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
Theyamak - avatarı
Theyamak
Ziyaretçi
15 Mayıs 2012       Mesaj #3
Theyamak - avatarı
Ziyaretçi
Postmaster Delivery Mailbox Drain the system is full, please <<< postmaster sisteminiz dolu lütfen boşaltınız.. ama dolu olması imkansiz... sildiğimde %70'inin hala dolu olduğunu görmekteyim..
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
15 Mayıs 2012       Mesaj #4
asla_asla_deme - avatarı
Mail Server olarak ne kullanıyorsunuz ?Bu sorun her kullanıcıda ve her mailde mi oluyor yoksa bir kullanıcıda veya bir göndericide mi olmaktadır.
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
Theyamak - avatarı
Theyamak
Ziyaretçi
15 Mayıs 2012       Mesaj #5
Theyamak - avatarı
Ziyaretçi
Maillerim Bir Kullanıcıda olmakta Alan Sorun Değil Ama Ne Kadar Yükseltirsem Alanını Maıl Sunucusunun %70 i Herzaman Dolu Oluyor... Bu da Sistem O mailin Kullanıma Kapatıyor mail kutusunu şişiriyor..
Theyamak - avatarı
Theyamak
Ziyaretçi
15 Mayıs 2012       Mesaj #6
Theyamak - avatarı
Ziyaretçi
Tekrar Selam Sorunu Çözdüm Sonunda Bilgi Olsun Diye Sizlerede Paylaşmak İstedim. Meil Kutusunun Sunucusundan Kaç Günde Bir Mailler Kaldırılsın Diye Bir Bölüm var Öncelikle Bu Dizini Sizlere Anlatayım. ARAÇLAR - HESAP AYARLARI - DİĞER AYARLAR - GELİŞMİŞ Bu Bölüme Gelince Kaç Günde Bir Silinsin Bölümü Var Bu genelde 3 Gün Yada 10 Gün Olarak Otomatik Ayarlanır Sunucuya Göre Değişir. Biz Bunu 1 Gün Olarak Ayarlıyoruz. Beni Yanıltan Konuya Gelelim Burası Önemli : Sistem Yoğun Olduğu İçin Tamamını Silememekte sadece %30 Çivarında Siliyor Diğer Geri Kalanı İse 1 Saat İçerisinde Silinmektedir. Yaşanılan Sıkıntım Şuanda Son Buldu. İlginiz İçin Tesekkür Ederiz....Msn Happy