Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve 23 yaşındaki öğretmenime aşık oldum okuldan ayrılıcak napıcamı bilemiyorum sizce göğretmen öğrencisine sevgili gözüyle bakarmı ve aramızda bişeyler olabilirmi napmalıyım?
Öğretmenine aşık olan ilk kişi siz değilsiniz. Henüz çok gençsiniz yanlış kararlar vermemeye dikkat edin. Zira böyle bir yakınlaşma şu an için hem aileniz hemde toplum tarafından yanlış anlaşılmalara neden olabilir, öğretmeniniz şu anda size eğitim veren kişi pozisyonundadır bu durum mevcut iken böyle bir söylenti bile öğretmeninizin zor durumda kalmasına sebebiyet verebilir.
Tabiki insani olarak şu anda öğretmeniniz olan kişi ile ilerleyen senelerde böyle bir birlikteliğin önünde bir engel yok. Öğretmeniniz başka bir yere tayin olduğunda ve sizde reşit yaşa geldiğinizde hislerinizde bir değişiklik olmassa ona ulaşarak duygularınızı dile getirebilirsiniz.
Ancak tekrar söyleyeyim aynı eğitim kurumunda siz henüz reşit değilken böyle bir yakınlaşma sizi ve öğretmeninizi zor durumda bırakabilir.
Tabiki insani olarak şu anda öğretmeniniz olan kişi ile ilerleyen senelerde böyle bir birlikteliğin önünde bir engel yok. Öğretmeniniz başka bir yere tayin olduğunda ve sizde reşit yaşa geldiğinizde hislerinizde bir değişiklik olmassa ona ulaşarak duygularınızı dile getirebilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar