Arama

Wolfteam'in yeni kampanya ve ürünleri hakkındaki yorumlarınız nelerdir?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 26 Ekim 2012 Gösterim: 4.037 Cevap: 22
KralKatili - avatarı
KralKatili
Ziyaretçi
9 Haziran 2012       Mesaj #1
KralKatili - avatarı
Ziyaretçi
Selam hacılar bir WT oyuncusu olarak merak ettiğim bir şey var. Sizlerin arasından bu yeni kampanyadan yararlanıp ürün satın alan var mı acaba ? Yani şöyle genel olarak baktığımda hani telefonla ödeme fiyatları çok biniyordu üst üste vergisi filan ama bu yeni yapılan paketlerde çok güzel şeyler var .

Sponsorlu Bağlantılar
İşte Jp4 yazıp misal bilmem kaç bilmem kaça gönderdiğinde 30.000 JP ve 7 adet platinium kutusu hesabına yükleniyormuş. Hediye kullanımını da yine portal üzerinde ki bir alandan yapıyormuşsunuz yani bunu beceren ve kullanan varsa bir seslensin bizlere de okey versin hep birlikte biz de kullanalım.
COREtm - avatarı
COREtm
Ziyaretçi
9 Haziran 2012       Mesaj #2
COREtm - avatarı
Ziyaretçi
Valla ben bugün aldım çok memnunum Wolf Team oynuyorsan kesin almalısın ama diğerleri ne der bilemiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Haziran 2012       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
wolfteam için güzel kampanya olmuş aga ne diyim denemek lazım bir şekil ben kısa zamanda dener bilgi veririm
sweetpumpkin - avatarı
sweetpumpkin
Ziyaretçi
10 Haziran 2012       Mesaj #4
sweetpumpkin - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KralKatili adlı kullanıcıdan alıntı

Selam hacılar bir WT oyuncusu olarak merak ettiğim bir şey var. Sizlerin arasından bu yeni kampanyadan yararlanıp ürün satın alan var mı acaba ? Yani şöyle genel olarak baktığımda hani telefonla ödeme fiyatları çok biniyordu üst üste vergisi filan ama bu yeni yapılan paketlerde çok güzel şeyler var .

İşte Jp4 yazıp misal bilmem kaç bilmem kaça gönderdiğinde 30.000 JP ve 7 adet platinium kutusu hesabına yükleniyormuş. Hediye kullanımını da yine portal üzerinde ki bir alandan yapıyormuşsunuz yani bunu beceren ve kullanan varsa bir seslensin bizlere de okey versin hep birlikte biz de kullanalım.

aynı dertten bende muzdaripim kullanan eden vaarsa lütfen bizede yardım etsin nasıl oluyor bu işler getirisi götüsürü ne ben psikopat bi wolfteam oyuncusuyum bu tür kampanyaları duydummu bekleyemiyorum bile Msn Mad
isyankarerim - avatarı
isyankarerim
Ziyaretçi
10 Haziran 2012       Mesaj #5
isyankarerim - avatarı
Ziyaretçi
Bende deneyeceğim aga ama sıkıntı olacağını hiç snamıyorumJoygame Forum - [D] Turkcell Mobil Ödemede Muhteşem Kampanya! var zaten anlatım bir bak derim.
COREtm - avatarı
COREtm
Ziyaretçi
10 Haziran 2012       Mesaj #6
COREtm - avatarı
Ziyaretçi
Benim performansımda büyük katkısı oldu WolfTeam oynarken servarlda kimse önümde suramıyor sizinde öyle oldu
kucucukjoe - avatarı
kucucukjoe
Ziyaretçi
11 Haziran 2012       Mesaj #7
kucucukjoe - avatarı
Ziyaretçi
ben yarın alacağım inşallah sonucu size de söylerim. bu arada benim oyundaki karakterim tinybear ekleyin birlikte takılalım Msn Happy
darkblue008 - avatarı
darkblue008
Ziyaretçi
11 Haziran 2012       Mesaj #8
darkblue008 - avatarı
Ziyaretçi
Randomize66 benim nick. Sonucu bildirir misin.
Alıntı
kucucukjoe adlı kullanıcıdan alıntı

ben yarın alacağım inşallah sonucu size de söylerim. bu arada benim oyundaki karakterim tinybear ekleyin birlikte takılalım Msn Happy

---------- Mesaj tarihi 16:54 ---------- Önceki mesaj tarihi 16:50 ----------

Demin yazdığım mesaj düşmedi nedense. tekrar deniyorum.
Randomize66 benim nick. sonucu gönderirsin dimi. iyi dersen beni ekle.
Alıntı
kucucukjoe adlı kullanıcıdan alıntı

draxis - avatarı
draxis
Ziyaretçi
12 Haziran 2012       Mesaj #9
draxis - avatarı
Ziyaretçi
benimde nickim draxis ekleyin kapışırız.

Turkcell ve joygame mobil ödeme konusunda turkiyede bir ilki gerçekleştirmiş.Mobil ödemelerdeki vergi oldukça düştü.Hamadah'ı denemeyi düşünüyorum bence wt de en iyi karakter hamadah.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2012       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abi çok iyi ya.. dün gördüm kontörüm bitmişti bugün gidip aldım, hgemen gönderdim mesajı süper oldu. kart yok bir şey yok. zaten işin arkadasında joy game var, turkcell var. güvenilir yani. hemen geliyor item.