Arama

Fizyoterapi mi yoksa radyoterapi mi seçmeliyim, yardımcı olur musunuz?

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 28 Ocak 2015 Gösterim: 5.254 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2012       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar... Benim yarına akşama kadar üniversite tercihi yapmam lazım ama bir sorum olacakdı..

Sponsorlu Bağlantılar
Ben 4 yıllık sağlık meslek lisesi radyoloji bölümünden mezun oldum bu sene, benim fizyoterapi, radyoterapi ve radyoloji, (hepsi 2 yıllık) bölümlerine direk geçiş yapma şansım var. Benim sorum fizyoterapi (2 yıllık bölümünü mü seçsem yoksa radyoloji (2yıllık) yani kendi bölümümü seçsem tekrar karar veremedim. lütfen yardımcı olurmusunuz kadam çok karışık 2si arasında kaldım sizce hangisine geçiş yapmam daha mantıklı ??

cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum..
Jinsoo53 - avatarı
Jinsoo53
Ziyaretçi
31 Temmuz 2012       Mesaj #2
Jinsoo53 - avatarı
Ziyaretçi
radyoloji yi 4 sene okuduğun halde fizyoterapi yle 2 şık arasında kaldığına göre fizyoterapiye ilgin vardır . o yüzden fizyoterapi yi tavsiye ederim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2012       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Özellerde radyoloji tek. iş alanı fizyoterapiye göre daha çok ama ben devletde çalışmak istiyorum çünkü özeller adamı çok yıpratıyor. radyolojide yıllık 1.5 ay fln izin kullanabiliyorsun ama devlete atanmada hangisi daha kolay henüz onda tam bir bilgi edinemedim ve 2 yıllık fizyoterapi okudukdan sonra 4 yıllık fizik ve rehabilitasyona sınav geçiş için istiyorum birazda ama bu sınav nasıl bir sınav yada çok mu zor bilmiyorum. oyüzden kararsız kaldım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2015       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Radyoloji ve radyoterapide iş koşullarin daha iyi fakat ozellikle radyoterapide onkoloji hastaneleri kontenjanlari icin bir sikinti var. Is bulma konusunda radyoterapide zorluk cekersin. Fizyoterapi daha iyi.