Arama

Chip tuning hangi araçlara uygulanır?

Güncelleme: 14 Ağustos 2012 Gösterim: 2.172 Cevap: 5
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2011       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar konuyu tam olarak bulamadığım için buradan yazıyorum. bende volkswagen 1.9 105 hp caddy var. buna chip tuning yaprırsam hp ne kadar artar. ve fiyatı ortalama ne kadar olur. acil yardı. şimdiden teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
Baverian - avatarı
Baverian
Ziyaretçi
13 Aralık 2011       Mesaj #2
Baverian - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar konuyu tam olarak bulamadığım için buradan yazıyorum. bende volkswagen 1.9 105 hp caddy var. buna chip tuning yaprırsam hp ne kadar artar. ve fiyatı ortalama ne kadar olur. acil yardı. şimdiden teşekkürler...

Araştırma yaparken gördüm. Cevap vermek istedim Msn Happy. Yazılımın kalitesine bağlı olarak değişir. %20 ile %45 arasında güç artışı değerleri alınabiliyor. Caddyler 130 hp olur diye düşünüyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2012       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim aracım 94 Model Opel Vectr A dır. enjeksiyon yok buna yinede chip uygulanabilir mi,arac zaten canavar gibi ama insanoglu doyumsuzdurMsn Happy şimdiden tşkler
ehsan0708 - avatarı
ehsan0708
Ziyaretçi
10 Mayıs 2012       Mesaj #4
ehsan0708 - avatarı
Ziyaretçi
Dahası çok uzun ama sadece küçük bi örneğini verdim. Tabi 145hp olmasında egsoz sistemi vs de etikiliydi.
Son düzenleyen Jumong; 7 Temmuz 2016 09:16
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ağustos 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
s.a arakadaslar bende opel omega 2.5 v6 motor bi arac var buna chip tuning uygulanırmı
ICE-MAN - avatarı
ICE-MAN
Ziyaretçi
14 Ağustos 2012       Mesaj #6
ICE-MAN - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

s.a arakadaslar bende opel omega 2.5 v6 motor bi arac var buna chip tuning uygulanırmı

işinin ehli birisini bulursan uygulanır uygulanmasınada zaten yanılmıyorsam aracın ortalama 180 beygir v6 benzinli bir araç torkuda iyi bir araç bu sana aşırı yakıt tüketiminden başka bir işe pek yaramaz sanırım. tabi yinede araç senin aracın Msn Happy