Arama

iOS 7 ne zaman çıkacak?

Güncelleme: 13 Temmuz 2013 Gösterim: 1.162 Cevap: 1
Emir Kuntay - avatarı
Emir Kuntay
Ziyaretçi
12 Temmuz 2013       Mesaj #1
Emir Kuntay - avatarı
Ziyaretçi
iOS 6′yı çözdük, alıştık, sıkıldık derken millet yavaş yavaş iOS 7 ‘yi sormaya başladı. Acaba nasıl bir görünüm olacak ? İkonlar değişecek mi ? Ne özellikler gelecek ? Arayüz daha heyecan verecek mi? Diye araştırılıyor. Biraz araştırdım tahminlere göre iOS 7 Haziran ayında yayınlanacak.
Öngörülerde tasarımın win 8 temasında olacağı düşünülüyor fakat Apple’ın özgünlüğünden ödün vereceğini zannetmiyorum. Belki yeni parmak kombinasyonları gelebilir, bu bile etkileyici. Ayrıca tasarımda radikal bir değişikliğin olması muhtemel çünkü son gelen sürümlerde hayret verici ve şaşırtıcı bir şey görmedik.
Sponsorlu Bağlantılar
Fırat.Duran - avatarı
Fırat.Duran
VIP Limitlerimi çoktan aştım!
13 Temmuz 2013       Mesaj #2
Fırat.Duran - avatarı
VIP Limitlerimi çoktan aştım!
Apple işletim sistemlerinde tasarımsal olarak köklü değişikliklere gitmiş durumda.
İos7 İşletim sistemi eylül ekim aylarında kullanıcılara sunulabilir. Şuanlık sadece beta aşamasında olan sistemi kullanmanız için Apple için geliştirici statüsünde olmanız gerek. Yada geliştirici bir tanıdığınız varsa onun kimliğinden yararlanıp beta sürümü kullanabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Yeniden düzenlenmiş ve renklendirilmiş simgeler göze gayet hoş geliyor. Fakat apple kullanıcıları tek bir görüntüden sıkıldıklarından ve gerçekten çocukların bile kullandığı bir sistem olduğundan artık sıkıldılar. Ben bile 3 ay dayanabildim. Telefonda özelleştirme yapamıyorsunuz sizi uğraştırmıyor çünkü hiçbir yetkiniz yok.

Ön izleme videosu için bakınız:


Benzer Konular

21 Ekim 2013 / gamestar12 Soru-Cevap
11 Şubat 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
23 Aralık 2008 / Ziyaretçi Soru-Cevap