Arama

E-Mail Sorunları - Sayfa 7

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 12 Ocak 2013 Gösterim: 93.181 Cevap: 141
guzellik_1977 - avatarı
guzellik_1977
Ziyaretçi
8 Temmuz 2009       Mesaj #61
guzellik_1977 - avatarı
Ziyaretçi
eski mesajlarıma nasıl kavuşabilirim
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
8 Temmuz 2009       Mesaj #62
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
guzellik_1977 adlı kullanıcıdan alıntı

eski mesajlarıma nasıl kavuşabilirim

Gelen kutunuzda veya varsa başka posta kutularınızda sonraki sayfalara geçerek eski mesajlarınıza kavuşabilirsiniz. Windows Live Hotmail'de ileti listesinin sağ alt köşesinde oklar var, bunlarla sayfaları değiştirebilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
gmavisi06 - avatarı
gmavisi06
Ziyaretçi
18 Temmuz 2009       Mesaj #63
gmavisi06 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende hotmail adresime gelen maiilelri açamıyorum. Şifremi girip mail sayfası açılıyo, fakat gelen herhangi bir maile tıkladığım zaman yükleniyor yazaıyor sol altta daha da başka bir şey olmuyor. Sizce nedir bunun çözümü.
Şimdiden teşkkürler yardımlarınız içni.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
18 Temmuz 2009       Mesaj #64
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
gmavisi06 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bende hotmail adresime gelen maiilelri açamıyorum. Şifremi girip mail sayfası açılıyo, fakat gelen herhangi bir maile tıkladığım zaman yükleniyor yazaıyor sol altta daha da başka bir şey olmuyor. Sizce nedir bunun çözümü.
Şimdiden teşkkürler yardımlarınız içni.

Kullandığınız web tarayıcı programın önbelleğini temizlemeyi deneyin. Internet Explorer ve Mozilla Firefox için menülerinden Araçlar > Seçenekler 'e girin, Internet Explorer için Gözatma Geçmişi, Mozilla Firefox için Özel Veriler deniyor, bunları silme seçeneğini bulup bunları silin. Tarayıcıyı kapatıp tekrar açın ve postalarını açmayı deneyin.

Yukarıdaki yöntem işe yaramazsa tarayıcınızdaki sorunu halledene kadar Karşıdan Yüklemeler - Windows Live adresinden indirebileceğiniz Windows Live Mail programı ile e-postaları bilgisayarınıza indirip görüntüleyebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2009       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MERABALAR MEİLLERİMİN KİMDEN GELDİĞİNİ GÖRÜYORUM FAKAT AÇAMIYORUM YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞ....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2009       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hotmail de sayfada hata diyor

HOTMAİLDE GELEN MESAJLARI ACAMIYORUM

hotmaile gelen mesajları okuyamıyorum
acamıyorum neden
Son düzenleyen Misafir; 11 Eylül 2009 23:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2009       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

maillerimi nasıl okuyabilirim

mailerimi okuyamıyorum gözükmüyo nasıl ayarlaya bilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2009       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hotmail silinmiş postalar

bana gönderilen bazı mailleri , ben junk yaptım, ama onları saklamam gerekiyor, hepsi de önemliydi. Junk un içinde durur sandım ama kaybolmuş ne yapacağım? nasıl geri yüklenir
yelizim - avatarı
yelizim
Ziyaretçi
27 Eylül 2009       Mesaj #69
yelizim - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
xp işletim sisteminde live messenger 8.5 kullanıyorum. hotmail oturum açarken hotmail oturum açma sayfasında kendime ait diğer hotmail adreslerim listeleniyordu ve ben istediğime tıklayarak sadece şifremi girerek maillerime ulaşabliyordum. fakat bilgisayarım çok yavaşladı ne yapmalıyım diye google da arama yaptım ve WEBHOCAM adlı sitede 50 maddelik işlemleri gördüm ve uyguladım. sorunumda bundan sonra başladı. eski hale nasıl getirebilirim.
bana yardım edebilir misiniz lütfen
maxsy - avatarı
maxsy
Ziyaretçi
27 Eylül 2009       Mesaj #70
maxsy - avatarı
Ziyaretçi
yeliz hanım sistem geri yükleme yapmayı denedinizmi