Alıntı
ironxx adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşalr ben msnde mailllerime ulaşamıyorum,açılmıyor bir türlü tekrar yükledim birçok şey denedim ama olmadı yardım ederseniz çok çok sevinirim
Bir web tarayıcı ile
http://mail.live.com adresine gidip oturum açmayı denediniz mi?
Alıntı
sercankd adlı kullanıcıdan alıntı yeni mail aldığımda msn penceresindeki Yeni mail iconunun yanındaki Sayı hiç artmıyor mailleri sildiğim halde yine aynı kalıyo yeni mail gelip gelmediğini çıkıp girerek anlayabiliyorum var mı bunun sebebini ve çözümünü bilen.Forumda araştırdım ama hiç alakalı bi topic göremedim.

eski haline nası getirebilirim yeni mail geldiğinde aynı birisi oturum açmış gibi alttan çıksın ve yukardaki mail iconunun yenilenmesi için çıkkıp girmek zorunda kalmıyayım. 
Cevabınızı bununla ilgili konuya taşıyorum. Windows Live Hotmail'de zaman zaman oluşan geçici sorunlardan kaynaklanıyor muhtemelen.
Windows Live Messenger'da E-Posta Bildirimleri Sorunu Bunu tartışmaya ilgili konu altından devam edelim.
Alıntı
KuRSuNi adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba,benim sorum hotmail adresimi kullanirken,sadece adres listemde bulunanlardan mail alabilirmiyim bunu ahmetseydi beyin bir önce ki soruma yanitinda belirttigi mail kutumda ki ayarlar seceneginden yapabilmem mümkün mü ???
Simdiden tesekkür ederim.
Adres defterinize ek olarak izin verdiğiniz kişiler ve Windows Live duyurularından e-posta almayı ayarlayabileceğiniz bir seçenek sunuluyor. Windows Live Hotmail seçeneklerine girip orada
Gereksiz E-posta başlığı altındaki Filtreler ve Bildirme bağlantısına tıklayın. Açılan sayfada
Gereksiz e-posta filtresini seç başlığı altında
Dışlayıcı'yı seçin. O sayfadaki öteki seçenekleri de arzunuza göre ayarlayın.