Birisi bana bunun nasiL kaLdirilacagini anlatir mii.. yükLedim ve unistall ettigimde msn yi calistirdigim da ..........................loader.exe bulunamadi hatasi veriyorr
unistall etmek mümkünj degil mi bunu yaffff
Birisi bana bunun nasiL kaLdirilacagini anlatir mii.. yükLedim ve unistall ettigimde msn yi calistirdigim da ..........................loader.exe bulunamadi hatasi veriyorr
unistall etmek mümkünj degil mi bunu yaffff
C:\WINDOWS\Prefetch\MessengerDiscovery Live 1.1 ait dosyaları silersen sorun ortadan kalkacaktır!
Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
nejat73 adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba arkadaslar benimde bir sorunum var
live discovery i sorunsuzkurdum çalıştırdım hiç bir sorun yoktu
ancaaak
görünüm ayarlarında live discovery iconu
tools yani arclar bölümünde gözüksün ü işaretleyince discovery kayboldu..
diğer bütün özellikleri çalışıyor ama araclar yani tools bölümünde olması gereken discovery icon u kayboldu makineda discovery kurulu ama ulaşamıyorum
birisi lütfen yardımcı olsun çıkamıyorum içinden live messengerı sildim discovery i sildim yeniden kurdum ama sonuç yokkk
discovery kaldır windows tan tüm uzantılarını sil tekrar kur bence hiç öyle bir hata ile karşılaşmadım
selam arkadaşlar..!
ben windows messenger 8,0 kullanıyorum
plus ve discovery yuklemek istiyorum
sorun olurmu veya hangisini önce yükliyeyim veya yuklemim cevap lutfen..?
selam arkadaşlar..!
ben windows messenger 8,0 kullanıyorum
plus ve discovery yuklemek istiyorum
sorun olurmu veya hangisini önce yükliyeyim veya yuklemim cevap lutfen..?
ikisinide yukleyın fark etmez bır sorun cıkartmaz ama ıkısındede olan ortak ozellıklerı acmayın program cakısması olmasın yanı bırınde actıysanız dıgerınde aynı ozellıgı acmayın
saol kardeşim oluyor ama neden açtığımda olmuyor ayaqrlarına girmiyor ne bilim sadece yuklenmiş olarqk duruyor msn de ama inmanırmısın hiç bir işe yaramıyor çözemedim bunu neden acaba lütfen yardım edermisinn bana..!