Merhabalar arkadaşlar... 3 gün önce programı keşfettim ve yükledim. aklımdaki sorular içinde buraya dün kayıt oldum... yazımı okuyan herkes konu hakkında paylaşacağı varsa katkıda bulunsun...
öncelikle program gerçekten başarılı ve mesenger8.0 son sürümü 8.0.0812 ile sorunsuz çalışıyo. tüm özellikleri aynen kullanılıyyo. benim yapamadığım bazı şeyler var tabiki. 3 gündür çok karştırdım ortalığı... ama kendini ç.dışı gösterip online olan kişileri ve sizi engelleyenleri maalesef bulabilmek mümkün değildir. etik olmadığından yaklaşık 1 ay kullanılmış olan program microsoftun dava etmesiyle kaldırılmış. şimdilik bunu bulmak adına debelenmeyelim dedim

bunu bir arkadaşımdan aldım
" Arkadaşlar bir konuyu hakkında yazma gereyi duydum…
msn’de engelleyeni görme, çevrim dışı olan kişiyi görmek sadece dmsn denen bir program ile MÜMKÜNDÜ AMA… taki ( 1 yıl önce, program ilk çıktığında, bu dmsn yi yapan kurum mahkemelik oldu,microsof tile dmsn yi yasan yazılım şirketi… vede bu şirket geri adım attı, bu özellikği kullanılmıyor.. sadece bir ay çalıştı bu özellik…)
kısaca çevrim dışı kişiyi görmek, yada engelleyen kişiyi görmek, veya bilmek.. şuan için bir program yada eklenti ile mümkün değildir… bilmenizi isterim…"
gelelim bu program ile ilgili deneyimlerin devamına....
pencere açtı kapadı olayı biraz tutarsız... her ikisi de online olduğunda kişilerin
tutarlılığın artığını görüyoruz.. benim merak ettiğim bi olay kesinlikle emin olanlar yazsın " karşı taraf çevrimdışı iken bana pencere açarsa bunu iletisi geliyormu ?" ne yalan söyleyeyim bana geliyo ama doğrumu değilmi bilmiyorum. dediğim gb tutarsız. belkide benim masa üstümde iki oturum açık herzaman ondandır. ama ayrı bilgisayararda denediğimde olmuyo.
inanıyorumki yeni sürümleri çıktıkça discovery nin bu konuda daha tutarlı olacaktır....
yinede herşey ve herkeze teşekkürler