Arama

MSN Şifre Kırma - Sayfa 4

Güncelleme: 18 Ekim 2012 Gösterim: 565.037 Cevap: 153
avincan - avatarı
avincan
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #31
avincan - avatarı
Ziyaretçi
Kardeş ben msnsi çalınmış biriyimMsn Cry. Eğer gerçekten msn şifresini geri getirmeyi biliyorsan ***** adresine detaylı mesaj atarsan allah senden razı olsun (kiminin parası kiminin duasıMsn Grin) Gerçekten benim için çok değerliydi.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen CrasHofCinneT; 8 Ekim 2008 22:06 Sebep: MSN Adresmi vermek yasaktır...
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
8 Ekim 2008       Mesaj #32
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
avincan adlı kullanıcıdan alıntı

Kardeş ben msnsi çalınmış biriyimMsn Cry. Eğer gerçekten msn şifresini geri getirmeyi biliyorsan ***** adresine detaylı mesaj atarsan allah senden razı olsun (kiminin parası kiminin duasıMsn Grin) Gerçekten benim için çok değerliydi.

MSN şifresini kırıp geri getirmiyoruz, nasıl getirebileceğiniz hakkında bilgi veriyoruz... Geçmiş olsun!
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
avincan - avatarı
avincan
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #33
avincan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar C:\ üzerindeki bütün önemli dosyaları yedekledim. Şimdide internette ne şifre kırma programı buluyorsam indiriyorum. Yeni format attığım için virüs programıda yok. Şu an pc me her türlü virüs girebilir. Msn mi geri alana kadar da indircem. Ondan sonra da format atıp büttttün virüsleri yok etcem.Msn Mad Ne zamandır bu işle uğraşıyorum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Ekim 2008       Mesaj #34
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

Arkadaşlar C:\ üzerindeki bütün önemli dosyaları yedekledim. Şimdide internette ne şifre kırma programı buluyorsam indiriyorum. Yeni format attığım için virüs programıda yok. Şu an pc me her türlü virüs girebilir. Msn mi geri alana kadar da indircem. Ondan sonra da format atıp büttttün virüsleri yok etcem.Msn Mad Ne zamandır bu işle uğraşıyorum.

Adresinizi geri almaya çalışmanız anlaşılabilir ama bunu yapmak için onu sizden alanlarınkine benzer yöntem uygulamanız doğru mu? Üstüne üstlük, adres çalmak böyle bir programla kolayca yapılsaydı piyasada adres kalır mıydı? Bu yöntemi denediniz mi bilmiyorum ama ben yine de yazayım: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
avincan - avatarı
avincan
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #35
avincan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Adresinizi geri almaya çalışmanız anlaşılabilir ama bunu yapmak için onu sizden alanlarınkine benzer yöntem uygulamanız doğru mu? Üstüne üstlük, adres çalmak böyle bir programla kolayca yapılsaydı piyasada adres kalır mıydı? Bu yöntemi denediniz mi bilmiyorum ama ben yine de yazayım: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Haklısınız. Ancak böyle bir şey olsa piyasada msn kalırmıydı derken, görüyoruzki o böyle bir yöntem kullanmış. Demekki böyle bir uygulama var. Ama herkes yapamadığı için msn çalma olayları abartılacak seviyede değil. Sizin dediğiniz yöntemide deneyeceğim. Teşekkür ederim. SaygılamrımlaMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008       Mesaj #36
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı

Haklısınız. Ancak böyle bir şey olsa piyasada msn kalırmıydı derken, görüyoruzki o böyle bir yöntem kullanmış. Demekki böyle bir uygulama var. Ama herkes yapamadığı için msn çalma olayları abartılacak seviyede değil. Sizin dediğiniz yöntemide deneyeceğim. Teşekkür ederim. SaygılamrımlaMsn Happy

Benim bildiğim kadarıyla apuk supuk linkleri tıklamayıp yada tanımadığım birinden gelen mailleri kurcalamadığımız sürece bişey olmuyor... Ve hatta bazı linklerde "msn şifresi kırmak için bi program buldum bugün 7 kişinin msnini patlattım şu linkten indiriyosun sakın kimseye söyleme" gibi bişeyler diyerek bi link veriliyor linki tıklayınca anlıyosunuz ki 8. kişi sizsiniz... Msn Happy Bu ve buna benzer (tatil kazandın, cep telefonu kazandın şu linki tıkla gibi ve hatta araba bile kazanmıştım Msn Tongue ) yöntemleri çok denediler ordan biliyorum. Msn Confused
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cellcuk - avatarı
cellcuk
Ziyaretçi
10 Ekim 2008       Mesaj #37
cellcuk - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar maalesef mumkun değil.. daha önceden 1-2 yıl önce mümkün dü ama hotmail güvenlik sistemini değiştirdiğinden imkansız.....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
avincan - avatarı
avincan
Ziyaretçi
10 Ekim 2008       Mesaj #38
avincan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Benim bildiğim kadarıyla apuk supuk linkleri tıklamayıp yada tanımadığım birinden gelen mailleri kurcalamadığımız sürece bişey olmuyor... Ve hatta bazı linklerde "msn şifresi kırmak için bi program buldum bugün 7 kişinin msnini patlattım şu linkten indiriyosun sakın kimseye söyleme" gibi bişeyler diyerek bi link veriliyor linki tıklayınca anlıyosunuz ki 8. kişi sizsiniz... Msn Happy Bu ve buna benzer (tatil kazandın, cep telefonu kazandın şu linki tıkla gibi ve hatta araba bile kazanmıştım Msn Tongue ) yöntemleri çok denediler ordan biliyorum. Msn Confused

HaklısınızMsn HappyTek cümle ile "Ava giden avlanır" diyebiliriz.Ama ben böyle bir şey yapmamıştım.SaygılarımlaMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Up
avincan - avatarı
avincan
Ziyaretçi
14 Ekim 2008       Mesaj #39
avincan - avatarı
Ziyaretçi
Arakadaşlar bi yardım eden olursa. Ben yeni konu açamıyorum. Tam hazırlıyorum, konuyu kaydediyorum, karşıma konumun kayıtlı olduğu sayfa çıkıyo, ordanda sayfayı yeniliyorum, böyle bir sayfa bulunamadı diyor. Konu aradan konuyu arıyorum yine çıkmıyor. O kadar uğraştığım iki konuda boşa gitti. Bi yardım lütfen. Mutlaka bilen vardır.Msn HappyHatta onun için bu konunun içine yazdım. Kusura bakmayınMsn Embarrassed
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
oydemir - avatarı
oydemir
Ziyaretçi
23 Ekim 2008       Mesaj #40
oydemir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR MSN ŞİFREM SÜREKLİ ÇALİNİYOR BEN YENİ ŞİFRE ALMAKDAN USANDIM ONLAR ÇALMAKDAN USANMADI NOLURSUNUZ YARDIM EDİN....!Msn Mad

NOT: ANLAMADİĞİM KONU BEN GÜN İÇİNDE 2 YENİ ŞİFRE ALIYORUM ONUDA DEĞİŞTİRİYOLAR BUNUNASIL YAPABİLİRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.