Arama

MSN Şifre Kırma - Sayfa 5

Güncelleme: 18 Ekim 2012 Gösterim: 565.037 Cevap: 153
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
23 Ekim 2008       Mesaj #41
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
oydemir adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR MSN ŞİFREM SÜREKLİ ÇALİNİYOR BEN YENİ ŞİFRE ALMAKDAN USANDIM ONLAR ÇALMAKDAN USANMADI NOLURSUNUZ YARDIM EDİN....!Msn Mad

Sponsorlu Bağlantılar
NOT: ANLAMADİĞİM KONU BEN GÜN İÇİNDE 2 YENİ ŞİFRE ALIYORUM ONUDA DEĞİŞTİRİYOLAR BUNUNASIL YAPABİLİRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR

Şifrenizi değitirdiğiniz halde şifreniz yeniden değişiyorsa Gizli sorunuzu değiştirmeniz gerekmektedir...

Konuyu inceleyiniz : MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
oydemir - avatarı
oydemir
Ziyaretçi
24 Ekim 2008       Mesaj #42
oydemir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşım en sonunda çalan kişi onuda gizli soruyu da ele geçirdi onuda değiştirmiş sanırım alternatif email adresimi bile değiştirdi sanırsam noursunuz ya biriniz yardım etseniz de email adresimi geri alsam.

Sponsorlu Bağlantılar
Saygılar

Yetkili notu: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) konusunda yardım ediliyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen ahmetgns; 24 Ekim 2008 17:36
efe8520 - avatarı
efe8520
Ziyaretçi
2 Aralık 2008       Mesaj #43
efe8520 - avatarı
Ziyaretçi
cok celıskılı konusuyorsunuz bunun bır yolu oldugunu soyleyıp daha sonra bununla ılgılı bır program olmadıgını belırtmıssınız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Aralık 2008       Mesaj #44
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
efe8520 adlı kullanıcıdan alıntı

cok celıskılı konusuyorsunuz bunun bır yolu oldugunu soyleyıp daha sonra bununla ılgılı bır program olmadıgını belırtmıssınız.

Çelişkili konuşulmuyor. Siz hata yapmazsanız ya da sizin müdaheleniz olmazsa birisi gidip sizin şifrenizi öğrenemez, hesabınızı ele geçiremez. İlk mesajda da belirttiğim gibi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
e.said coskun - avatarı
e.said coskun
Ziyaretçi
3 Aralık 2008       Mesaj #45
e.said coskun - avatarı
Ziyaretçi
Bir Süre Önce Benimde Msn Şifrem Kırıldı ve Bende Avukatım Aracılığı ile Dava Açtım ve Şifremi Kıran Kişi Bulundu Şuan Dava Devam Ediyor Bana Davayı Çekmem İçin Ailesi Çok Bastırdı Ama Ben Geri Adım Atmadım.Sonucuna Katlanacak...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
matraxgk - avatarı
matraxgk
Ziyaretçi
9 Mart 2009       Mesaj #46
matraxgk - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ilk önce benim şöyle bir sorunum var msn hacklendi bu perşembe yeni pc aldım topladım parcaları ve yeni msn adresi aldım bütün arkadaşlarımı oraya ekledim ve perşembe günü kimseyle msn konuşmadım hatta int dolaşmadım bile cuma günü 3 arkadaşımla samimi olanalr ve kardeşimle konuştum cumartesi günü akşam söyle 10 dk msn baktım cıktım ve bugün yani pazar günü msn hacklenmiş nasıl oluyor arkadaşlar bunun bana bir acıklamasını analtırmısınız bana ne mail geldi ne birisinden birsey kabul ettim sonra bununla ilgili araştırma yaptım msn kırma programı yok diye peki bunu nasıl başardı ve şifrem 10 hani bir tanede harf var içinde kaç yıllık msn adresi kırılmadı gitti bu msn kırıldı aslıdna takıldıgım konu ömür adresimin güvenligi cok dandik olamsına karşın o hacklememesi güvenli oldugum sandıgım msn adresimin kırılması aslında benim zoruma giden 7 tane msn hack yönteminin var demeleri ama ben hiçbirini ban uymuyor be kardeşim bu benim msn adresimi kıran adam nasıl becerdi ve bütün forumlarda gezdim bugün en gğzel paylaşımı 2 tane forum yaptıgını gördüm 2sinede aynıs eyi yazdım bilgisine güven birisi benim msn hangi yöntemle hacklenmiştir ve geri alma sansım var mı ama bana sunu demyin suraya mail atın bilgilerinizi dogru verin onu denedim ama hep aynı seyi gönderiyorlar sunalrı girin sıkıldım beni dinlediginiz için şimdiden teşekür ederim ve ayrıca diger msn adresimde acık olmasına karşın ipden caldıalr desem o niye calınmadı bence böyle bir program var bana kimse demesin yok ögle bir program yok gizli sorudan cözmüşler deseler gizli sorum da cvp için & bu işarette vardı artık neye inancagıma şaşırdım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dermanuysal - avatarı
dermanuysal
Ziyaretçi
1 Nisan 2009       Mesaj #47
dermanuysal - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msne kırıcı diye bir program yok buşuna kımse aramasın ama msne kırmak çok kolay ben msne kıranlara karşiyım ama illem msne kırmak daya şifresını ögrenmek istıyorsanız size yardım daha bilgi verebilirım ama sakın benım msnem çalındı onu bana geri alın demeyın ben msne kırmıyorum sadece size yardımcı olablirim sizlere msne şifresı nasıl alınır hakında bilgi verecegım iletişim için [e-posta adresi kaldırıldı]
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen ahmetgns; 1 Nisan 2009 16:23 Sebep: Forumda yasak olduğu için e-posta adresi kaldırıldı.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
4 Nisan 2009       Mesaj #48
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gwzgmz adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba benimde msnim çalındı yardım isteyenlere yardım ediyormuşsun ozaman bana yardım edermisin Msn Sad

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
soangel - avatarı
soangel
Ziyaretçi
16 Nisan 2009       Mesaj #49
soangel - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.dürüstçe konuyu söylicem: bi dostum, kırmaya çalıştıımız msn adresinin sahibi tarafından sağlam bi kötülüğe maruz kaldı. önce aldatıldığını ardından da terkedildiğini öğrendi. erkek arkadaşına hiç bişekilde ulaşamıyo. telefonundan sürekli bi kız msj atıo falan saçma sapan şeyler.. bizde msnini kıralım, en zından o bayana bi mail atalım dedik. durumu anlayalım dedik. hala konduramıyo, yıkılmış durumda. benimden elimden bişey gelmedi kaç saattir bakıorum, şifre kırma programları hep düzmeceMsn Sad yardım ederseniz sevinirim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Kral_Aslan; 16 Nisan 2009 10:02
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
16 Nisan 2009       Mesaj #50
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
soangel adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba.dürüstçe konuyu söylicem: bi dostum, kırmaya çalıştıımız msn adresinin sahibi tarafından sağlam bi kötülüğe maruz kaldı. önce aldatıldığını ardından da terkedildiğini öğrendi. erkek arkadaşına hiç bişekilde ulaşamıyo. telefonundan sürekli bi kız msj atıo falan saçma sapan şeyler.. bizde msnini kıralım, en zından o bayana bi mail atalım dedik. durumu anlayalım dedik. hala konduramıyo, yıkılmış durumda. benimden elimden bişey gelmedi kaç saattir bakıorum, şifre kırma programları hep düzmeceMsn Sad yardım ederseniz sevinirim.

MsXLabs forumlarında illegal içeriklerin paylaşımı ve yayınlanması yasaktır. Aynı zamanda Hack / Hacking materyallerini bu forumda bulamazsınız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ