Arama

MSN Şifre Kırma - Sayfa 6

Güncelleme: 18 Ekim 2012 Gösterim: 565.040 Cevap: 153
iboş - avatarı
iboş
Ziyaretçi
26 Nisan 2009       Mesaj #51
iboş - avatarı
Ziyaretçi
slm ya benimde msn'imi çaldılar ne yapacam
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
27 Nisan 2009       Mesaj #52
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
iboş adlı kullanıcıdan alıntı

slm ya benimde msn'imi çaldılar ne yapacam

Şu konuyu inceleyin: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
kaan11 - avatarı
kaan11
Ziyaretçi
30 Nisan 2009       Mesaj #53
kaan11 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bazı insanlar sizin msn şifrenizi öğrenmeye çalışır ama asla vermeyin sonra şu adresleri yaparlar.

msn_yetkilisi@hotmail.com
msn_şifre_koruma@hotmail.com
msn_koruma@hotmail.com

bunlara asla eklemeyin sizi kandırıyorlar ve şöyle kandırıyorlar siz onun msn yetkilisi olduğunu sanıyorsunuz ama değiller öyle bir resmi kurumda yoktur.

Hi5 daveti gönderirler onları kabul etmeyin tabi üye değilseniz kabul etmeyin.
Üye iseniz ister kabul edin ister kabul etmeyin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
1 Mayıs 2009       Mesaj #54
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Bilgi için teşekkürler sdfsdd.

Ben de dayımın oğlunun MSN parolasını doğumyılıhesapaçmayılı olarak tahmin edip sonuca ulaşmıştım. Yani 19822002 gibi bir parola da güvenli değil, 8 haneli olsa bile Msn Grin Ama böyle parola seçmemesi için biraz fırça attıktan sonra hesabını geri vermiştim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
pinkpearl - avatarı
pinkpearl
Ziyaretçi
1 Mayıs 2009       Mesaj #55
pinkpearl - avatarı
Ziyaretçi
MERHABALAR

BANA BİR KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ...KARDEŞİMİN MSN ŞİFRESİNİ BULMAK

İSTİYORUM.BULMAMDA LAZIM YANİ BİLEN VARMI ???????
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
DrEaMy - avatarı
DrEaMy
Ziyaretçi
1 Mayıs 2009       Mesaj #56
DrEaMy - avatarı
Ziyaretçi
Bunun için gerçekten geçerli bir nedeniniz varsa kendisine sormanız daha doğru olur ... Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2009       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha biri msn mi kırdı nasıl geri alcm bilemiorm offffffMsn SadMsn Sad
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009       Mesaj #58
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

yha biri msn mi kırdı nasıl geri alcm bilemiorm offffffMsn SadMsn Sad

Konuyu incelemenizde yarar var > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
trabzon - avatarı
trabzon
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #59
trabzon - avatarı
Ziyaretçi
Başka bir konu okurken gözüm bu başlığa takıldı.Bu başlıktaki bütün yazışmaları okudum ve üye olup bir şeyler yazmak istedim.Bir kere msn çalmaya hack denmez.ona ya hırsız denir,yada lamer[kendilerini hacker gibi gösteren şahıslar] denir.Bunun kesinlikle bir programı yoktur.Bu güne kadar olmadıda bu günden sonrada olmayacak.[böle bir şey olsa messenger olmaz çünkü].Şimdi sorabilirsiniz neden ozaman insanların e-mail adresleri çalınıyor.%95 messenger kullanım hatalarından kaynaklanıyor.Öncelerden Brute Force programı vardı.Programın çalışma mantığı çok basitti.içine bir sürü liste ekliyosunuz şifreler [bunun için hazır metinler vardı halada var] e-mail adresini yazıyorsunuz o deniyor eğer şifre ona eklediğiniz listenin içinde varsa buluyordu yoksa bulamıyordu.Yani bizim elle girdiğimiz şifreleri program otomatik deniyordu.Bildiğiniz deneme yanılma yöntemi.Bu şekilde e-mail çalmak mümkün oluyordu.Tabi bir ihtimal.Eskiden şifreleri çalınan insanlar diyordur benim kırıldı öle oldu şöle oldu şifreyi 1-2-3-4-5-6 koyarsanız tabiki program bunu çok rahat kıracaktır.Listenin en başında bu şifreleri deniyor.İnsanımız hala bu şekilde şifre kullanıyor.Ama baya bir önce msn bunun önlemini aldi ve 10-20 arası olcak sanırım denemeden sonra gerçek şifreyi yazsanızda giremiyorsunuz[belli bir süre sonra block'u kaldırıyor] yani o şekilde çalışan tüm programların hepsi ıskartaya çıktı.Telef oldular.Hani banlanan bir arkadaş var programın olduğunu söleyen kendisini hacker sanan lamer bir insan bu ona cevap olsun.diğer yöntem fake e-mail 2 sene öncesine kadar yayın kullandığım ve bir çok insanında yaygın bir şekilde kullandığı bir html hotmail sayfası şeklinde.Bunu artık insanlarımız yemiyor.Zaten düzgünde çalışmıyorlar.Pek kullanılmıyor artık yani.Bide girdiğiniz siteler sayesinde şifrenizin alınma olayı var.Buda girdiğiniz sitenin sizin pc nize trojen ws gibi bir şeyler yüklemesi olayı.Bu olay direk gözünüzün önünde de olabilir işte resmi açmak için şuna tiklayin tiklarsiniz şunu kurun der kurarsınız sonra msn yalan olur.Bide iyi kod yazıcılar size hiç uyarı vermeden trojenin yüklenme yöntemini bulmuşlar.bu şekilde olabilir.Buda tabi iyi bir virüs programınız varsa ve xp wista windows 7 hangisini kullanıyorsanız son güncelleştirmeleri yaparsanız %99 bundan etkilenmezsiniz.Zaten bilmediğin sitede ne işin var yine kullanıcı hatası...Çok daha eski olan ama hala günümüzde yoğun şekilde bütün lamerlerin hemen hemen kullandığı dosyalara trojen ekleme olayı var.Yani bu şu şekilde gerçekleşiyor.Bir jpeg yani resim dosyası bir mp3 yani müzik dosyası veya wmv,mpeg film dosyaları ws ws diye gider.bunlara programlar aracılığı ile trojen ekleme.yani enjekte etme resim resimdir ama arkasında trojen vardir.mp3 çalar ama Arkasından trojen yüklenir.bunuda öle her önüne gelenden bir şey almamak her önüne gelen kişinin attigi e-maile tiklamamak.Güzel bir virüs programi ilede problem çözülür.Başka bir sürü yöntemler daha var aslında.Paralı yazılımlar var.Bunlarda garantide veriyorlar.virüs programina yakalanmiyor ws ws.bunlar daha çok ip numaranız ve açık portlardan içeri sızıyorlar.bunlar profesyonel kişiler tarafından yazılmış programlardır..Torrentten bir şeyler indireceğim diye bütün portları ve en önemlisi bazı portları açmazsanız yine bir sorun olmaz.Yani kısacası siz pc yi düzgün kullandığınız sürece önlemini aldığınız sürece hiçbir sorun olmaz.

Kendimden örnekle bitirmek istiyorum olayı.Şu an kullanmış olduğum msn mi 2001 yılında aldım[çaldım-lamerlik yaptım].O güne kadar Messenger falan kullanmıyordum.Arkadaşla oturuyorduk işte o server senin bu server benim botlar sokuyorduk saçma sapan saldirilar yapiyoduk.Dedik bana bir msn alalım.Aklımdan söledim bir şey [şu an kullandığım msn nin adini] girdik alınmış.Girdik gizli sorusuna.[O zamanlar bukadar çok prosedür yoktu] Ben neyim die sormuş bende direk msn sinin ismini söledim yanlıştı.Arkadaş İNSAN yazdı ve bu şekilde almış olduk.Tamam suç benim başkasının msn sini aldım.Onda hiçmi suç yok.Düzgün bir şey yazsaymış…
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
17 Eylül 2009       Mesaj #60
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm benim kız arkimin msnesi eski cıktı girip acık kişilere abuk zubuk şeyler yazıyomuş ama msneninde şifresini deiştirmiş ya nası yapıcaz acil lazım

Hesabı kullanan kişiden istemeyi deneyiniz tatlı dil kullanarak.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...