arkadaslar bana yardim edebilirmisiniz biraz sacma olacak ama nisanlimin msninin yada hotmailinin sifresini bulmak istiyorum ondan süpheleniyorum bana yardim edebilirmisiniz nasil msn sifresini bulabilirim
Arkadaslar biri yardım etsin bana msn şifremi unuttum sanıyordum ama kırmısta olabilirler nasıl geri alıırım nolur bi akıl verin yada yardım edin alın msn mi
ya arkadaşlar msn şifresini bulan bir site var o site nasıl içinizden biri biliyosa allah rızası için cevap versinn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aramaktan yoruldum
bana msn şifresi kırmayı ögretecek birni ARIYORUM bi YARDIMCI olurmusunuz ? xxxxxx@xxxxxl.com ADRESİM
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkadaşlar msn şifresini bulan bir site var o site nasıl içinizden biri biliyosa allah rızası için cevap versinn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aramaktan yoruldum
.
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
- MSN şifre kırma programı var mıdır? Hayır, böyle bir program bulunmamaktadır. Üç yaygın şekilde MSN-Hotmail şifreleriniz çalınabilir: Sahte bir Hotmail giriş sayfasına e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız, bilgisayarınızın hack'lenmesi, size gelen ve güvenilir olmayan bir e-mail'deki bağlantıya tıklamanız.